Špagety patria medzi najpopulárnejšie cestoviny. Moja mamka mi ich stále robievala a keď som tento recept nezjedla, vždy vedela že som chorá alebo mi niečo je, pretože toto jedlo som nikdy neodmietla. Vyskúšajte aj vy!
Suroviny: 🍝500 g špagiet 🍝olej 🍝2 cibule (kľudne aj celá, podľa chuti) 🍝300 g šampiňónov 🍝pokrájané párky alebo saláma (8 - 9 párkov aj viac, pod%la chuti) 🍝čierne mleté korenie 🍝soľ 🍝4-5 strúčikov prelisovaného cesnaku 🍝kečup - podľa chuti na podliatie - ideálne domáci
Postup:
Na oleji upražíme veľa cibule, 200 g húb, pokrájané párky. Pridáme čierne mleté korenie, soľ, 3 strúčiky cesnaku a celé zalejeme kečupom. Zmes necháme krátko zovrieť (varíme kým nebudú párky a huby uvarené).
Dozdobíme tými "trávičkami" ako je rukola alebo čerstvá bazalka a nakrájanými paradajkami.
Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].
Chceš vedieť, keď Klaudi_rimka pridá nový blog?
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.