Ako začať robiť prácu svojich snov

Drvivá väčšina ľudí robí prácu, ktorá ich nebaví. Čo však urobiť preto, aby ste do tejto skupiny nepatrili?

Keď odídete zo školy, rozmýšľate, čím by ste chceli byť, aká práca by vás napĺňala, kde by ste sa cítili užitoční. Je dobré o tom premýšľať rovnako pri výbere univerzity. Mnohí ľudia celý život robia prácu, ktorá ich nebaví a presviedčajú sa o tom, že inak sa to nedá.

DÁ!

I ja som si prešla zamestnaniami, ktoré síce neboli zlé, ale chýbal mi pocit ze robím niečo, vďaka čomu zanechám po sebe stopu. I keď práca manažérky bola pre mňa zaujímavá, nakoľko som organizačný typ a všetko si viem zariadiť, až neskôr som zistila, čo naozaj musím a chcem robiť.

Zdroj: Make Your Workout Work for You

Začať môžete kedykoľvek, aj ako matka na plný úväzok.

Ja som až vďaka mojim dvom krásnym synom zistila, že písať detské knihy je moje poslanie. Čítala som im príbehy, vymýšľala som si vlastné, spievala som im uspávanky a im sa to veľmi páčilo.

Myšlienka príde sama v správny čas a presne vtedy, keď budete pripravení.

Verím, že všetko sa deje pre nejaký dôvod. Ak chcete byť knižným autorom, začnite písať. Teraz! Ak chcete byť hercom/herečkou, choďte na kurz a skúšajte castingy. Teraz! Chcete byť lekárom? Choďte do školy. Je jedno že už 10 rokov pracujete v banke. Urobte to teraz! Pretože ak čakáte na vhodnú dobu a vhodný čas, ten nikdy nepríde. Nikdy to nebude dokonalé a ideálne. Musíte to urobiť teraz, pretože teraz je vhodná doba.

Zdroj: Hong Kong Education

Mne veľmi pomohol môj manžel a moji blízki a za to som im veľmi vďačná. A ako som začínala ja, čím všetkým som si musela prejsť a čo má ešte len čaká, o tom vám budem písať v ďalších blog postoch.

Ak chcete vidieť čo som už vytvorila spolu s mojim tímom, checkujte Toddlyworld

Rada uvítam každý feedback.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Knižná autorka, CEO Toddlyworld LTD, matka na plný úväzok.

Chceš vedieť, keď Stanka's world pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.