11.3.2018 08:55

Bude Fortuna liga v hre FIFA 19?

Ak to čítaš a neveríš, že by sa niečo také mohlo stať, tak si na omyle. Nastal ten čas mať slovenskú ligu v najslávnejšej futbalovej videohre.

Na špecializovanej webovej stránke FIFPLAY.com bola v polovici septembra spustená anketa. Viem, že to píšem až teraz, ale stále je šanca. Anketa znie: Ktorú ligu by ste si chceli zahrať v hre FIFA 19?

V rebríčku sa nachádzajú ligy ako čínska, česká, kazašská, turecká alebo grécka. Bohužial aktuálne na prvej priečke vedie čínska liga. Na druhej priečke je liga Spojených arabských emirátov. Na tretej pozícií sú naši západní susedia. Áno správne. Je to česká liga. Naša Fortuna liga je na 20. mieste. Predbehli nás ligy ako uruguajská, juhoafrická alebo maďarská.

Naša Fortuna liga ako bolo spomenuté je na 20. mieste z 19, 578 hlasmi. Na prvom mieste spomínaná čínska liga vedie zo 79,052. Na prvú priečku máme čo doháňať. Dôležité je, aby sme aspoň Fortuna ligu dostali na vrch tabuľky.

Pre našu krajinu by to znamenalo nie len česť, ale samotnej súťaži to dodáva veľký kredit. Tak poďme spraviť nemožné skutočnosťou. Hlasovať môžeš tu.

zdroj

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Stano pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.