16.3.2018 08:39

Slovákom sa otvárajú nové cesty do zahraničia

Ak ste milovníkmi cestovania, otvárajú sa pre Vás nové možnosti. Bratislava otvára novú priamu linku do Turecka alebo Írska!

Ak ste chceli raz za život navštíviť Turecko, máte veľkú príležitosť. Najväčšia európska nízkonákladová spoločnosť Ryanair oznámila, že od 28. júna bude lietať pravidelná linka z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave do tureckého mesta Dalaman. Táto linka bude lietať pravidelne raz do týždňa, vo štvrtok.

Ak naopak sa Vám páčia krajiny ako Írsko, otvárajú sa pre Vás nové možnosti. Ryanair začne v tomto termíne lietať z Bratislavy aj do Dublinu. A to nie je všetko.

Ak sa chystáte tento rok na dovolenku, máte sa na čo tešiť. Koncom marca začne Ryanair z Bratislavy lietať do bulharského Burgasu, na Maltu, na Pafos na Cypre a do Solúna v Grécku. Ak sa Vám páči krajina kvetov, od 1. júna sa spustí novú linku do Eindhovenu v Holandsku.

Myslím, že pre ľudí z východného Slovenska nebude problém pricestovať do Bratislavy, ale aby som potešil aj ľudí z východného Slovenska. Ľudia zahlasovali za spoločnosť v Košiciach. Zatiaľ ešte nevieme, kde sa bude z Košíc lietať.Každopádne je to dobrá správa pre východne Slovensko.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Stano pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.