12.10.2019 17:10

Dôverná spoveď speváčky JoJo v novinke 'Joanna'

Keď ako 13-ročná dosiahla rebríčky hitparád, predpovedali jej kariéru Mariah Carey. Po rýchlom vzostupe prišiel pád a JoJo sa na dekádu odmlčala. Po dvojročnej pauze predstavuje novú skladbu.

Na momentálne 28-ročnú speváčku z amerického Vermontu si dnes spomenie málokto. Modrooká bruneta si ako násťročná získala srdcia celého amerického kontinentu. Po svojom druhom albume však prišli problémy s nahrávacou zmluvou a JoJo sa na dlhší čas odmlčala. Fanúšikom sa spätne pripomenula v roku 2016 s albumom Mad Love.

Novinku 'Joanna', ktorú predstavila tento piatok naspievala ako freestyle. Pieseň, ako ju sama opisuje je veľmi osobná, energická a konfrontuje všetku kritiku.

,,Odpisovať ľudí je v dnešnej dobe bežné," tvrdí speváčka. ,, 'Joanna' poukazuje na slobodu vyjadrovania sa, tak ako aj na to, kto som a moje presvedčenia."

V spojení s videoklipom, ktorý sa nakrúcal začiatkom tohto roka, skladba nadobudla nový rozmer. Zahralo si v ňom niekoľko šťastných fanúšikov, ktorí zdobia aj cover art k piesni.

View this post on Instagram

çant stop won’t stop hoes ✨🍀

A post shared by JoJo. (@iamjojo) on

Spomínaná skladba je predzvesťou nového albumu, ktorého dátum vydania ešte nie je známy. JoJo na ňom začala usilovne pracovať už začiatkom tohto roka. Novú pieseň 'Sabotage' v spolupráci s CHIKA, speváčka predstaví už 25. októbra. (Pre-Save je dostupný už teraz.)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
music lover.

Chceš vedieť, keď lenkielenk pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.