Cesta elektrickou 3.

Letmé dotyky cudzích ľudí

Základ základov je nad*bať sa VŽDY ( podčiarknuté a hajlajnuté slovíčko VŽDY!!!) prednými dverami dopredu a byť vpredu. Veď keď budeš vystupovať na Račku s polkou Bratislavami, teda sedem osminami CPčkárov (takzvaní sí-pí), nech si medzi prvými.

Z toho vyplýva, že sa vlastne ani netreba posunúť ďalej do voza - ako dopravný podnik mesta BA neustále upozorňuje dizajnovými obtrhanými plagátmi vylepenými v ich dizajnových vozidlách. Taktiež treba stáť hneď na prvom schodíku, lebo asi ťa vzrušuje keď sa o teba tie pravidelne dezinfikované dvere obtierajú. Nie, samozrejme, že sa nemusíš posunúť. Ja si sadnem k vodičovi do kabíny ty chmuľo priondený ! Ešte sa tvár nenápadne ako päť kilometrové hovno v tráve !

Ledva sa držím, visím na tom zábradlí ako sviečka z nosa a dúfam, že nehodím papuľu. Už len 7 minút a som na Račku. Kukám do mobilu, jednou rukou skrolujem fejsbúčik aj instagramík, keď tu zrazu, kde sa vzala tu sa vzala, mi moju rúčku prigniavi 180kg chlpatá mangalica. Snažím sa tú moju rúčku spod tejto hory tuku vytiahnuť. Mangalica VS. ja 1:0. Nevadí, veď už za chvílku vystupujem. Na Račku.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Večne múdra jak dve rádia. Občas sa ešte sťažujem.

Chceš vedieť, keď premudrela_dievcina pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.