Aké doplnky výživy musíme užívať pri cvičení

Športovanie je však zdraviu prospešné len vtedy, ak je pre telo zabezpečená primeraná výživa, bohatá na antioxidanty, potrebné na udržanie dobrej kondície...

Treba si uvedomiť, že pri športe spotrebúva naše telo viac antioxidantov, ako v kľude a len ťažko sa dá dosiahnuť, ich pravidelný prísun v dennom jedálničku. Situáciu pomôže vyriešiť pravidelné užívanie výživových doplnkov SPORT COMPLEX a FLEX CARE (ACTIVE PACK).

SPORT COMPLEX poskytuje telu 147 aktívnych látok, kde sú zastúpené vitamíny, minerály a 72 stopových prvkov, ktoré sú posilnené aminokyselinami z kolagénu, a unikátnou zmesou výťažkov z rastlín, kde dominantnú úlohu zohráva kórejský ženšen.

Pohybovú sústavu, najmä kĺby, ktoré patria k najviac zaťaženej časti tela pri športe, pomáha posilniť komplex účinných látok vo výživovom doplnku FLEX CARE. Okrem vitamínov obsahuje kyselinu hyalurónovú, rastlinnú posilňujúcu zložku a najmä patentovanú zmes na výživu kĺbov, ktorá obsahuje štrukturálne zložky chrupavky (MSM, glukozamín, chondroitín), kolagén a L-karnitín.

Synergické pôsobenie jednotlivých zložiek v oboch komplexoch, ako aj synergia medzi oboma výživovými doplnkami dáva predpoklad, že ACTIVE PACK bude samozrejmým doplnkom stravy aktívnych žien i mužov.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Danka Šimová pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.