12.10.2017 19:56

L´Oréal Paris x Balmain : Limitovaná edícia rúžov dvoch francúzskych gigantov spája ženy z celého sveta

Obľúbený módny dom Balmain sa rozhodol byť opäť dostupnejším širokej verejnosti. V novej kolaborácii so značkou L´Oréal Paris prichádza so svojou vôbec prvou beauty kolekciou.

zdroj: fashiontv.nz

Posledná veľká kolaborácia značky Balmain, ktorá nepochybne utkvela v pamäti každého fashionistu, bola so značkou H&M. Už pri tejto spolupráci ponúkol módny dom svoje nadčasové kúsky v dostupnejšej cenovej relácii širokej verejnosti, čo vyvolalo priam davovú psychózu nie len v celosvetovom meradle, ale aj u nás na Slovensku. Dokumentáciu akcie z bratislavskej Eurovei s priloženým fotoreportom, ste mohli sledovať už v predošlých článkoch priamo tu na Refresheri.

zdroj: refresher.sk

Spojením módneho gigantu s celosvetovou značkou beauty priemyslu L´Oréal Paris, pozdvihol Balmain svoju kolaboráciu na úplne inú úroveň.

Ako som už spomínala, hlavným cieľom spojnenia L´Oréal x Balmain, bolo posilnenie postavenia žien po celom svete, čomu prislúcha aj oficiálna téma kolaborácie - „ United We Are Invincible “.

zdroj: wwd.com

Aktuálna kolekcia rúžov pozostáva z dvanástich odtieňov krémového zloženia Colour Riche Matte, ktoré boli inšpirované diverzitou hlavných kmeňov, ktoré definujú značku Balmain. Každý kmeň charakterizuje rozdielne formy ženskosti prirovnané k zemitým kameňom.

The Glamazone

Odtiene kolekcie The Glamazone boli navrhnuté na prebudenie žiarivosti a pozemskej zmyselnosti každého, kto ich nosí. Vybrané odtiene rúžov sú prevzaté z tónov pochádzajúcich zo zeme a pripomínajú amazonskú džunglu: Urban Safari, Glamazone, Fever a Balmain Instinct. Dizajn vzhľadu kolekcie bol inšpirovaný zeleným mramorom.

zdroj: fashiontv.nz

The Couture

O značke Balmain nemožno hovoriť bez toho, aby bol spomenutý ich nezameniteľný Couture. Balmainove historické parížske Couture sa prezentuje ako pocta ženskému pôvabu a módy ako takej. Názvy odtieňov, ktorými sú Confidence, Liberation, Domination a Confession, len podčiarkujú zmysel tejto kolekcie.

zdroj: fashiontv.nz

The Rock

Kolekcia The Rock bola vytvorená pre všetky ženy, ktoré sa chcú aspoň na chvíľku cítiť ako rocková hviezda. Koncept kolekcie oslavuje porušovanie pravidiel, vzburu a vernosť v seba samu. Názvy odtieňov - Freedom, Power, Legend a Rebellion, túto myšlienku len potvrdzujú.

zdroj: fashiontv.nz

Ak máte záujem o kúpu niektorého z limitovaných kúskov, dlho neváhajte. Viete predsa, koľko trvalo vypredanie oblečenia pri kolaborácii Balmain x H&M.

zdroj: harpersbazaar.co.uk, hipboulevard.com

...............................................................................................................................................................................................

ZDROJE : https://www.allure.com/story/balmain-loreal-paris-lipstick-collab https://www.harveynichols.com/news/features/loreal-paris-x-balmain/ http://www.vogue.co.uk/gallery/balmain-x-loreal-paris-is-here

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
#23y #unrestricted #sarcasm #irony #adrenaline #leather #blackismyhappycolor

Chceš vedieť, keď Charlotte Swan pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.