30.5.2018 19:24

Láska na prvý hryz...

Šťavnatý, plný zeleniny s jemne opečenou cibuľkou, v chrumkavej bagetke s kvalitnou klobáskou. Presne takto si predstavujem môj vysnívaný hot dog!

Možno to znie smiešne, ale milujem párky a rada by som sa vrátila do tých čias, keď som bývala s rodičmi a cez víkend sme si ich vychutnávali na raňajky. Vlastne párky v rožku, teda hot dogy. Vždy som si poctivo vydlabala rožok, naplnila ho horčicou, párkom a nevedela som sa dočkať prvého hryzu. Och, to bola lakocinka! Lenže ako dospievame, naše nároky sa zvyšujú, máme chuť na rôzne kombinácie jedál a imidž jedla sa tiež mení. Z obyčajného párku v rožku tak vyrástla klobása v bagete so zeleninou a inými dobrotami.

Už sa ti zbiehajú slinky? Poďme si taký hot dog pripraviť! Celé to bude jednoduché a rýchle, veď taký hot dog zvládne aj úplný začiatočník.

POTREBUJEME:

Bagety

Tatarská omáčka light

Soľ

Grilovacie korenie

Olivový olej

Ľadový šalát

Rukola

Paprika – červená a žltá

Rajčiny

Avokádo

Šalotka

Nastrúhaný syr

Mecom tenká klobása na gril 91% mäsa

POSTUP:

Na panvici si rozpálime trošku oleja a osmažíme na ňom nakrájanú zeleninu, ktorú dochutíme grilovacím korením. Bagety pozdĺžne rozrežeme, potrieme tatarskou omáčkou a jemne osolíme. Naplníme ich šalátom, rukolou, kúskami avokáda a nastrúhaným syrom. Na panvicu pridáme klobásky, ktoré sme jemne narezali. Opekáme ich z každej strany, podľa potreby. Keď bude zelenina ugrilovaná naplníme ňou bagety a nakoniec doložíme opečené klobásky. Dobrú chuť!

Shoshi.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
Ahoj, čau. Ja som Shoshi. Mladá 24 ročná baba, ktorá miluje šport, jedlo, hudbu, módu, líčenie, cestovanie a iné šialenstvá, ktoré ovládajú súčasnú dobu (fidget spinneru som ešte nepodľahla).

Chceš vedieť, keď Shoshi pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.