Talkshow 10ka s Ľubomírom Švorcom #1

Pred necelým rokom som si zmyslel, že chcem začať točiť rozhovory.

O čom je 10ka?

O zaujímavých ľuďoch, to je základ. Mojou snahou je predstaviť vám ľudí, ktorých nevidíte v každom druhom rozhovore na internete, ktorí nemusia mať tisíce followerov a vyškierať sa z každej fotky. Chcem, aby ste spoznali ľudí, ktorí majú príbeh. Ktorí sú skvelí v tom, čo robia a najmä, čo je pre mňa dôležité, ktorí sú uveriteľní. Nechcem si pozývať ľudí z vypočítavosti, aby mali rozhovory videnia, to nie je moja cesta.

A prečo 10ka? Pretože vždy sa budem pýtať 10 hlavných otázok. Pre toho, kto by mi chcel písať, že aj v nasledujúcom rozhovore ich je viac, tak áno, je. Je totiž prirodzené, že, keď sa s niekým naživo rozprávate, občas sa spýtate niečo navyše, vaša debata sa pohne smerom, ktorí ste pri tvorbe otázok nemohli predpokladať.

Kto je Ľubomír Švorc?

Doc. Ing. Ľubomír Švorc, PhD. je analytický chemik a vysokoškolský učiteľ na FCHPT STU v Bratislave. V roku 2014 sa stal Mladou osobnosťou vedy v ankete Vedec roka.

Porozprávali sme sa o jeho práci, situácii v školstve, vede, ale aj o tom, aké má skúsenosti s dobíjaním študentkami.

Ak sa ti rozhovor páčil, veľmi ma poteší, ak ho pozdieľaš, hodíš tam lajk a koment. Pokojne ale napíš aj keď máš nejaké výčitky, pokecáme :)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Bloger, cestovateľ, social media konzultant, storyteller, nadšený kávičkár :)

Chceš vedieť, keď Tony Dúbravec pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.