Summer vibes only

O pár veciach, bez ktorých si leto neviem predstaviť. Na Slovensko ako dovolenkovú destináciu sa treba predsa tiež pripraviť. Tu sú niektoré moje must haves tohto leta.

1. Ružová voda

Tento môj favorit som objavila vďaka kamke, ktorá mi ju raz podarovala na Vianoce ako prostriedok na fixáciu make-upu, ale okrem toho dokáže omnoho viac. Je proste výborná na čistenie a osvieženie a keďže ja cez leto make-up teda vôbec nenosím, vytvára mi pocit, že si na tvári niečo fixujem (aj keď je to iba moja naivná predstava). Vyrovnáva pH, hydratuje a spevňuje pleť a to je to, po čom my ženy v lete túžime. Niečo čo nás osvieži a dodá nám dobrý fresh pocit. Keďže sa z toho moje dve kamošky vyhádzali (týmto upozorňujem na možné skutočnosti) ja mám svoju ružovú vodu ešte na dlhé obdobie zaručenú.

2. Dobré čítanie

Cez leto máme poniektorí naozaj voľný čas, ktorý cez rok nemáme k dispozícii a preto je dôležité - a len na nás -, aby sme ho vedeli správne využiť. Čas je naozaj tá premenná, ktorú máme v rukách a podľa toho ako ju investujeme podľa toho sa to na nás aj ukáže. Známy quote hovorí, že to ako prežiješ jeden deň, ukáže, ako prežiješ aj celý život. Niečo na tom veru bude a tak sa snažím využiť každý deň na to, aby som sa stala lepším človekom. Možno to pre niektorých znamená ráno vstať a popraviť si posteľ, pre niekoho možno prihlásiť sa ako dobrovoľník a začať pomáhať v rámcii misií - aj to môže byť začiatok k tvojej ceste za snom. Prejdem k pointe a nie len k americkým never give up motivačným videám, a tak je teda dôležité si vybrať napríklad aj knihy alebo magazíny, na ktoré mám počas leta omnoho viacej času. Preto vás povzbudzujem /ešte nie je neskoro/ vyberte si knihu na čítanie a dokonca leta ju prečítajte.

3. Obočie

Opäť sa vrátim k jednému beauty hacku a to je obočie. V tomto teple je to jediné čo si môžem namaľovať bez toho, aby sa mi tá časť tela nespotila a nevrátila sa do pôvodného stavu. Takže môj úplný basic make up je --> obočie /ceruzku od nyxu nedám za nič toto leto/ ceruzka na pery, bronzer, highlighter a pri teplote pod 25 stupňov aj concealer pod oči. Letný summer look sa mi zmestí do ruky a som s tým úplne v pohode. That's it.

4. Výlety za dobrou kávou

Áno je to tak, kedysi sa chodilo na výlety kvôli prírode, hradom a zámkom a dnes je to gastro priemysel. Keď sa však spojí oboje, vyznieva to pre mňa ako dokonalý víkend či výlet a možnosť spoznávať nové miesta. Tieto prázdniny je to pre nás zväčša Slovensko, pretože sme rok žili v zahraničí, ale o to viac si to užívam. Najradšej mám spoznávanie nášho okolia a stále sa presviedčam o tom, že Slovensko je stále pre mňa neprebádanou krajinou. Takže výlety po Slovensku sú nie len čím ďalej tým viac cool, ale hlavne dôležité pre našu generáciu, aby sme nezabudli, že ten poklad máme predsa doma.

5. Outdoor

Neviem ako vy, ale čím ďalej tým viac presúvam svoje žitie viac na vonok (existuje taký tvar slova?). Každý si vie ústa obtrieť o dnešnú dobu a o tom ako sú mladí ľudia doma za počítačmi a za mobilmi a možno je to naozaj pravda. Práve preto sa snažím vyhýbať virtuálnej realite a viac dbať na prítomnosť a na skutočných priateľov, ktorých mám tu a teraz. Veď to je nakoniec to, na čom záleží.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
100 % r e a l L i f e . instagram @penka_letro

Chceš vedieť, keď Penka_letro pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
18.10.2019 22:07
Za slušný Sliač
14.11.2018 17:32
Cool X.
29.10.2018 21:04
Inšpirácia