14.11.2018 17:32

Cool X.

/Godzone Tour 2018/ Jedinečný projekt na Slovensku.

Neveríte, že mladým ľuďom záleží na druhých? Myslíte si, že pozerajú stále do mobilov, nevšímajú si svet, nič sa im nechce, nič ich nezaujíma a neznášajú školu? Asi sa pohybujete v zlých kruhoch. Ak vo vašom okolí je viacej ľudí, ktorí nesú práve tieto negatívne vlastnosti možno je na čase nájsť nové prostredie. Vyjsť z izby svojho pohodlia a pozrieť sa na svet trošku z iného uhla pohľadu.

Ja poznám ľudí, ktorým záleží na našej krajine a na ľuďoch, ktorí v nej žijú. Na ľuďoch, ktorí sa prechádzajú mestami a blúdia. Možno trpia depresiami, neznášajú sa, neznášajú svoje okolie, sú šikanovaní a neprijatí len preto ako sa obliekajú alebo sú len smutní z rochodu svojich rodičov. Godzone tour je pre všetkých. Bez výnimky. Je to práve pre tých, ktorí hľadajú viac. Pre ľudí, ktorí sú so svojím životom spokojní aj pre tých, ktorí so svojim životom spokojní nie sú.

Tisícky ľudí na Slovensku sa môžu prísť pozrieť na kvalitnú hudbu, kvalitnú produkciu a to všetko zadarmo. Ideme proti prúdu, proti trendom tohto sveta o drogách, alkohole a prázdnych slovách. Snažíme sa ukázať alternatívu so štýlom a s najsilnejšou zbraňou, ktorú máme a tou je nádej. S nádejou do neriešiteľných situácií, s láskou do nenávisti, svetlom do tmy a vierou do ťažkých dní.

Nie sme cool pre to čo robíme, aký výkon podávame alebo ako navonok vyzeráme. To všetko je cool preto, lebo ľudia dávajú svojich 100% z toho kým sú a kým sa stali vďaka jednému mužovi. Vďaka tomu, že vedia, že v živote musí byť niečo viac. Že to kým sú ich nerobí lepšími ľuďmi. Vedia, že pravé šťastie a radosť nájdu jedine tam. Nemusia dokazovať svoje hodnoty, lebo ich hodnoty sú hlboko v nich. Ten muž ich dostal na toľko, že sú ochotní mesiace makať, tvoriť, zlepšovať sa a týždeň nespať , len aby si aj ty mohol spoznať toho muža. A kto je ten muž? Kto je ten kráľ slávy? Pán zástupov, to je ten kráľ slávy.

http://tour.godzone.sk/2018/

Banská Bystrica - zimný štadión 15. 11. 2018 , 18:00

Bratislava - incheba expo 16.11. 2018 , 18:00

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
25
Poslať správu
100 % r e a l L i f e . instagram @penka_letro

Chceš vedieť, keď Penka_letro pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
18.10.2019 22:07
Za slušný Sliač
29.10.2018 21:04
Inšpirácia
14.9.2018 18:00
Slovenská myseľ