19.8.2018 12:53

Pseudo láska

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Týždeň zamilovaný do ženy, ktorá vedela plynulo nemecky a milovala kox

Jej šialenosť ma nakazila ako chrípka v chladnom novembri. Hypnotizoval ma jej dokonalý zadok a kozy, ktoré by sadli do každej dlane. Tie jej boky, pery a gaštanové oči si prepaľovali cestu do betónového múru postavený proti vonkajšiemu svetu. Tón hlasu nebol bohvie ako špecifický, ale príjemne sa počúval. Sledovať ako pomaly vyslovuje rôzne slabiky spojené do viet bola krása. Plné pery boli nasiaknuté vetami ukryté v sebe a ktovie čo sa za nimi skrývalo. Jemný odtieň bledo-červenej prebúdzal submisívny inštinkt v každom dravcovi. Na oboch rukách tetovanie ženskej osoby z profilu medzi lakťom a zápästím jej len prihrával na kreativite.

zdroj: Aspirin

Vedela plynulo nemecky a milovala kox. Prvá liga, ktorá si uvedomuje možnosti svojho šarmu a pečlivo to využíva. Určite som nebol prvý, kto sa do nej zmotal za tak krátku chvíľu, avšak bola jedna z mnohých, ktorá nevedela čo v sebe skrývam. Naopak to postupne vyčítala z pohľadu skrášleným čiernymi kruhmi pod čiernymi očami.

zdroj: Youtube

Na Slovensku bola pozrieť rodinu a zhodou okolností sa posledných pár dní živila spermatom od známeho, ktorý ju na oplátku zásobil párnom. Love story. Spoznali sme sa, keď ma známi prišiel pozrieť pred vchod osvetlený nočnou lampu z účka a zo sebou zobral aj doprovod. Na stromoch nespievali vtáky, len sa listy o seba bili, keď vietor čo raz silnel. Išli sme do najbližšieho podniku dať kapitána zabrzdený s tankovým Corgoňom. Pochválil som jej vtedy oblečenie čo mala na sebe. Myslím, že mala obuté novú kolekciu od Pumy sektutá s Rihannou. Bolo hneď vidno, že si so mnou rozumela viac ako s ním. Na záver toho večera som priopitý povedal:

"Mrzí ma, že som ťa nespoznal skôr."

O niekoľko týždňov sa mi ozvala. Do môjho života vkročila niekedy v máji, kedy boli rozkvitnuté čerešne v aleji. Tri dni sme spolu ráno a večer chodili na cigu pokecať, až dokým sme celý štvrtok nestrávili spolu. Pili sme víno po tom čo som jej potetoval biceps. Ženská ruka s cigom nad ktorou stúpal dym. Triaška v rukách a kostrbaté linky. Vôbec jej to nevadilo, len sme pili, fajčili ľahké Malborky a fakovali svet. Vravela mi ako mesiac vkuse fetovala kokeš a túlala sa po Berlíne. Bavilo ma počúvať tie príbehy medzi riadkami doplňované tónmi jej rozkošného prízvuku. Takto som sa dozvedel o jej temnom charaktere viac.

zdroj: Aspirin

Po prechádzke v tunely stavaný z čerešní sa naše cesty prekrížili s herňou. Nejak sme neregistrovali prehru piatich eur, ale totálne sa zabávali na trápnych zápisov 25 centu. Denné slnko sa čo raz odďaľovalo a postupné svetlo nahrádzal Mesiac. Vtedy sme už obaja boli doma, kým mi nepípla messig. Chcela ešte prechádzku v parku obliatu tmou.

Zreničky odrážali svetlá z lám. Nad nami dym a pod nami tieň. Chladný vánok sa zarezával pod kožu a cítil som napätie. Obaja sme už tušili ako to skončí, no čakali sme, kto sa prvý odhodlá. Sadli sme si na múr a rozprávali o nezmyslom. Dym z cigi nahradil dym zo sklenky s obsahom gresu. Než sa jej oči stihli prižmúriť a úsmev viac rozšíriť sa už naše pery objímali.

Jej pery chutili po višniach, žiaden náznak popraskania od zimy len čistá chuť. Krajšie bozkávanie som nezažil, bolo ako menší orgazmus. Ako keby sa tie pery celý čas hľadali a konečne sa po dlhej dobe hriešno zahrali.

Vlhký sklep, tma sa rozliala po strope a betónovej dlážke. Dve oceľové stoličky s popolníkom nám slúžili ako kulisa. Z popolníka bol vidno ešte žeravý vajgel a okolo neho sa strácal dym ako ona, keď sedela na mne. Bohužiaľ sex s ňou bola katastrofa. Nespochybňujem jej a ani svoju zručnosť či naše spoločné chute olizovania každého otvoru na tele. Dve opierky na stoličkách nám prekážali, keď sa snažila dorážať. Pokúšala sa ich využiť v prospech, keď sa oboma rukami silno držala a zadkom tlačila na to čo mám najdrahšie. Po chvíli nám to bolo dokonca nepríjemné. Poprosil som nech zlezie a dá si bavlnené nohavičky na kolená. V tej tme som videl siluetu čipkovaného materiálu pleťovej farby jej spodnej bielizne. Predo mnou sa týčil jej guľatý zadok akoby bol spravený kružidlom. Čierno-čierne vlasy ako uhlie sa prepletali okolo všetkých prstov tvorené v päsť. Vzdychy sa niesli potrubím, cítil som ako bola vlhká po celom zadku tak aj na mojich stehnách zanechala mokrú stopu. Trvalo to len pár minút než nás vyrušilo vyzváňanie iphonu. Volal jej bratranec, konečne vybavil párno. Myslím, že po ukončení hovoru mala väčšiu chuť na drogy ako na sex so mnou.

zdroj: Youtube

Tu noc som ju videl naposledy. Keby viem, že vtedy pred vchodom ju bozkávam posledný krát, že naposledy vidím tie očarujúce gaštanové oči, že posledný krát stisnem ten zadok a naposledy sme zapadli do objímutia, všetky tieto prejavy pseudo lásky by boli intenzívnejšie. Kto by tušil, že jej veta "Zajtra sa vidíme." bol ojeb.

Ostalo mi po nej len vôňa na tričku, obal od Kinder Buena a screenshoty s konverzácie ako ma zmotávala, keď som jej predal extázu. Napriek môjmu chladnému srdcu a odolávaniu prejavu citov mi bolo ďalšie dva mesiace mizerne po tomto skvelom týždni. Dokonca človek ako ja, ktorý nedokáže veriť ľudskej bytosti som sa zase zapálil o niekoho, kto bol prázdny ako krabička cigariet kúpená ráno. Ďalej to už poznáš. Cíga, rum a pivo, stalkovanie jej instastories, zablokovanie a ešte väčší odpor k láske. Stále ten istý Aspirin bez lásky, bez úsmevu s makakom vo vreckách a spomienkami, ktoré ma dnes ťahajú nadol.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
/FB: Depresie z prízemného podlažia/

Chceš vedieť, keď Aspirin pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
12.12.2018 12:28
Odpočívam v tieni lámp
4.12.2018 15:07
Where is my mind?
4.11.2018 13:20
Rum, popper a EXIL club