4.11.2018 13:20

Rum, popper a EXIL club

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Tá biela tehlička zapitá minerálkou ma nepríjemne prekvapila aj ráno

Hlasná hudba v aute, bledé tváre a pivo s fľašou rumu pod nohami. V pravom vrecku diera a v ľavom popper. Prechádzali sme Kúty, keď sa po troch pivách mechúr za benzínkou dogrcal. Dúfam, že už ďalšia zastávka na cik-pauzu bude Bratislava a tým pádom aj posledná. Moji traja friends boli spolupáchatelia dnešnej akcie, ktorá sa konala v klube EXIL. Sérotín už stúpol len po vypočutí vety ,že ideme rejvit.

Druhá zastávka bola na Mlynoch. Tam sme si odložili ruksak, ktorého obsah bol len alkohol a nejaké oblečenie. Je totiž september a noci sú chladné ako srdcia bývaliek. Pečeň mi už vstrebávala Božkov a bledomodré pery bozkávali hrdlo fľaše. Kofola sa používala fakt málo. Božkov sa dá piť aj bez nej pokiaľ si retard. MHDčkou na čierno som bol opretý o špinavé sklo a pozoroval míňanie zástaviek.

zdroj: Aspirin

Klub sa nachádzal v bývalom klubu DOLE. V ňom som bol prvý krát v 17tich, respektíve som tam sedemnástku oslavoval. Vtedy tam bola úplne prvá párty s názvom BASSHAZE. Časy, keď v pravej nosnej prepážke bolo pol diela Myjavského *****. Dnes to však bude inak.

Podgurážený pivom a rumom som sebavedomo prišiel k sekuriťákovy a dal mu 10eur. Človek by si aj myslel, že si kupuje gram makaku, no dostal som len sivú pásku cez ruku. Zatiaľ sme išli schovať fľaše pod terasu v podniku oproti nech môžeme piť tvrdé vonku a nemíňať päť eur za poldeci.

zdroj: Youtube

O pár chvíľ sme už všetci boli na parkete, DJ hral JUMP UP a mne bolo do tanca. S pol-litrakom v ruke a popprom mi bolo úžasne. Padlo prvé, druhé a tretie pivo za extrémnu cenu a hnusnou chuťou. Vtedy som napĺňal pisoár šťankou, keď vybehol týpek z hajzlu von. Bol o dve hlavy vyšší s potetovaným krkom. Pozrel do zrkadla, silno si smrkol a puklice z jeho očí sa odrážali od zrkadla ku mne. Pozreli sme na seba a obaja sme sa zasmiali. Nedalo sa mi ho nespýtať či niečo nemá po ruke. Roztrasenou gestikuláciou a odumretou tvárou mi vysvetlil, že má pol géčka **** za 50eur. Samozrejme Bratislavský *** je ako hľadať v Kolumbii pálené, takže som hneď odmietol a samozrejme nemal som toľko peňazí.

Vybehol som von z klubu, vypýtal si cigo a v diaľke videl svoju crew ako slopú. Zašprintoval som k ním a začal sa rozprávať s kamošom. Pošeptal mi, že našiel chlapca čo má ******. Prišli sme za ním, mal na sebe šiltovku a shoulder bag z ktorej vytiahol grip po tom čo nás poprosil, aby sme s ním išli ďalej od klubu. Hodili sme mu desinku a on nám podal pokrčený grip v ktorej bola malá biela tehlička. Kamoš sa to opatrne snažil rozpoliť na dve polky, ale podarilo sa mu to len na tri kúsky obalené sypkým prachom. Ušla sa mi stredná časť. Rozkúsnutie, horkosť a nechuť. Rýchlo som to zapil perlivou minerálkou a vrátili sa naspäť do klubu.

zdroj: Youtube

V zadu boli vysoké stoly s vysokými stoličkami a gaučom. Našiel som si voľné miesto, pomaly pil vodu a čakal na eufóriu, ktorá ma vyženie pred stage. Asi po pár minútach sa mi zatvorili očné viečka a na moment zaspal. Dokonca sa mi stihlo niečo snívať. Také menšie polosnenie prerušené čiastočnou realitou. Než som precitol do hlbokého snenia ma telo vystrelilo na stage. Začalo to kopať, pričuchol som k poppru a silno sa zasmial. Tá ****** nemala v sebe žiadne známky šťastia či eufórie, bolo to plné ****.

Behal som po stage a po vonku, s každým sa rozprával a naivne som veril, že každého baví počúvať čo trepem. Celkom príjemný stav aj napriek tomu, že som ho nevyhľadával. Vonku som fajčil jednu o druhej a dym sebavedomo vyfukoval za seba. Spoznal som tam jednu krátko vlasú ženu s obojkom na krku. Zaujala ma hlavne svojim vzhľadom a aj svojimi úchylkami rovnakej celistvosti ako mojej. Zakryla ma mikinou a ja som jej ponúkol poppr, nechali sme ho kolovať po ľuďoch, ktorý sedeli okolo nás v kruhu. Vznikla z toho kolektívna debata, aj keď neviem o čom.

Dlho som samozrejme neusedel a nohy na protest šprintovali k podniku, kde kamoš pil môj rum. Zobral som ho do vlastných rúk a zbesilo sa napil, absolútne si ani nespomínam s kým ho tam pil a bolo mi to v tom rozpoložení jedno. Noc sa pomaly zafarbovala do žltej farby, DJ začal hrať sračky a my sme chápali, že je správny čas odísť. Ten alkohol ma vážne unavil a cestou na Mlyny som bol rozbitejší ešte viac.

zdroj: Aspirin

Izba, obrovské dusno a vedľa mňa chudé mužské telo, ktoré jemne chrápe. Na intrák nesvietili žiadne slnečné lúče, aj napriek poobedným hodinám. Spal som 7 hodín a postupne sa ostatné tri nehybné telá zobúdzali. Vo vrecku o seba štrngali posledné drobné s pokrčeným lístkom od električky. Bolo mi zrazu nejako divne. Cítil som ako mi rýchlo bije srdce, potia sa mi dlane a telo paralyzovala triaška. Pozerám sa na odraz do zrkadla a moje čierne oči mali obrovské zrenice. Nechcelo sa mi tomu veriť, ale stále som bol nafetovaný.

Podráždený žalúdok som naplnil vodou a nervózne prešľapoval na terase. Neviem či som bol vtedy nervózny z toho stavu alebo bola nervozita súčasť toho stavu. Samotné ukľudnenie, ktoré pozostávalo z hlbokého dýchania nepomáhalo, len som kopíroval to čo ostatný robili. Cigo, voda, WCko, čerstvý vzduch absolútne nič mi nehodilo telo do pohody.

Asi po hodine sme sa išli najesť do jedálne. Menu za dve eura vyzeralo super, bazová sóda mi poleptala jazyk, ale chutila výborne. A jedlo? Dokázal som zjesť len štyri hranolky s trochou džemu, musel som si ho nechať zabaliť na horšie časy. Oči boli väčšie ako žalúdok, doslova. Ďalšia zastávka bola u kamošky v Ružinove. V aute cestou tam mi bolo mega zle. Vzduch mi prúdil z pootvoreného okna rovno do nosa, aspoň to mňa na chvíľu nechávalo na žive. Do reči mi nebolo vôbec, ale bavila ma počúvať hudba z rádia. Šialené.

U kamošky som vypil na ex dva poháre vody a vyplo ma na gauči, bol veľmi mäkký a pohodlný. Pozeral som na TV ako známy hrá nejaká akčnú hru PSku. Pomalým plytvaním časom kedy mi bezvládne telo nedokázalo ani zmeniť polohu, som cítil úľavu ako sa dávam do poriadku. Ústa začali vyslovovať slová a zapájali sa do konverzácie s ostatnými na byte. Posledná zastávka bola už len dlhá cesta domov obohatená západom slnka.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
/FB: Depresie z prízemného podlažia/

Chceš vedieť, keď Aspirin pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
12.12.2018 12:28
Odpočívam v tieni lámp
4.12.2018 15:07
Where is my mind?
8.10.2018 15:18
Jeseň očami metafory