11.9.2018 15:37

Be careful

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Sex je mostom k láske, ktorý treba spáliť

Pootvorené okno, čerstvý vzduch si razí cestu do vyhriatej izby. Príjemné teplo v hrudi, jemná vibrácia žalúdka. Prosím chyť ma za boky, silno pohryzni hrdlo. Láska je kurva a ty si jej obraz. Chcem byť tvoj rám. Celkom ti sadne, ale miestami je dosť tesný. Možno preto zhadzuješ oblečenie do rytmu hudby. Uvoľnenie emócií a city držať na uzde, držať ich v cope, pritiahnuť k sebe. Obaja vieme, že je to len"ako". Predstieraš, akoby to bolo prvý krát čo máš s mužom podobný román. Ja predstieram, že som to robil milión krát. V skutočnosti asi polku z milióna. Ha-ha. Milujem jej vôňu po levandule. Jej hebkú pokožku. Otisk chrupu na mojom hrdle. Bože ona vie čo mám najradšej pred sexom. Opar z cigi sa nesie pod stropom a mi nad ním ulietame. Chutíš výborne, ale žiadne sladké reči.

zdroj: Aspirin

Urobiť sa na chvíľu šťastným. Urobiť sa. Zabudnúť na všetko čo nás čaká za starými dverami. Žiť pre tento moment. Užívať si mladosť. Na okamih večný. Jej pramene vlasov sa dotýkali mojich pier. Pery vnímali zarytie nechtov jej ukazováku. Trocha slín. Bozky na šiju. Cucflek. Pocit, že sme stredom vesmíru. Tvoja husia koža prikrytá mojim doškrabaným chrbátom. Meníme polohy tak často ako reklamy v televízií. Vraj nemám agresívnu povahu a napriek tomu máš červenú pokožku na lícach a otlačok mojej ruky na zadku. Jemný melír prepletený mojimi prstami a naše nohy sa zamotávajú ako klbko hadov pri ruji. Ozveny našich ozvien. Rušíme nočný kľud cez deň. Po tomto sexe si aj susedia zapália cigo. A my? My letíme do priestoru ohnutý časom, kde je jedna postel s kvapkami vína na bielizni a prázdno. Rozumieme si bez použitia slov. Mimika. Máme spoločný jazyk, ktorému rozumieme len mi, pokiaľ sa však neobjímajú obklopený slinami skrytých v ústnej dutine. Tesáky zvierajúce pery, privreté oči a nadvihnuté obočie s polovičným úsmevom. Po stenách sa plazia noty albumu Cigarettes After Sex. Prežívame zbesilú jazdu bez gumy.

zdroj: Youtube

Toto ostene medzi nami. Spomenieme si na to len, keď pôjdeme okolo seba a nával spomienok nám roztiahnu cievy. Ani tvoj budúci bývalí sa nikdy nedozvie aká si zvrátená. Mám strach čo všetko skrývaš za tým úsmevom. Čo všetko tie oči videli. Na city miesto nie je. Urob prítomnosť dokonalou a zabudni na to s kým si ju strávil. Pamätaj si len jej obraz pri orgazme. Deti na jej bruchu, na tvári aj uchu.

Avšak nech je táto sexuálna beletria vášnivá ako chce, koluje nepríjemný pocit, že niečo nesedí. Uvoľnenie pod perinou sa streda s napätím. Uvedomenie si všetkých následkov, že to dnes skončí. Nikdy sa neuvidíme, žiadny náznak života. Buď opatrný Aspirin. Sex je mostom k láske, ktorý treba spáliť. Druhé, štvrté a ďalšie stretká by pokazili krásu tohto prvé dojmu. Strata témy, strata vedomia, žiadne vzrušenie. Mohlo to dopadnúť šťastne, no nežijeme v rozprávke. Láska je to čomu sa musíme vyhnúť, prehliadnuť, zničiť. Zabudnúť na to, že srdce je citový orgán, je to len v hlave.

Pozdraviť ťa na ulici, či len sklopiť zrak a zrýchliť chôdzu. Nepozrieť jej do očí. Venovať ignoráciu alebo dúfať, že už sa nikdy nestretneme. Mesačný stalking instastories našich životov a opíjanie. Menšia žiarlivosť, inokedy nadšenie. Záleží kto z nás ma nudnejší život. Možno preplakaná noc a deň. Postupné upadanie dostratena. Zadusiť ten pocit možno prekvitajúcej lásky. Zabudnutie.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
/FB: Depresie z prízemného podlažia/

Chceš vedieť, keď Aspirin pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
12.12.2018 12:28
Odpočívam v tieni lámp
4.12.2018 15:07
Where is my mind?
4.11.2018 13:20
Rum, popper a EXIL club