Motivuj sa. Zmeň to, čo môžeš zmeniť.

Určite to poznáš. Sú dni, keď sa ti jednoducho nedarí, ťažko sa ti vylieza z postele, strácaš motiváciu robiť veci, ktoré robíš rád. Ako s tým bojovať sa dozvieš v tomto článku.

Chceš niečo zmeniť jednoducho preto, lebo chceš. Najväčšia a jediná zmena prichádza až vtedy, keď máme záujem niečo zmeniť. Vieme, že zmenu potrebujeme preto, lebo chceme byť iní. Chceme byť úspešnejší, šťastnejší, mať viac peňazí a vieme, že tým, že necháme veci tak ako sú, to nedosiahneme. Ženie nás vpred túžba po niečom lepšom. Veľakrát sa hovorí: „Ten človek ťa úplne zmenil.“ To je hlúposť. Zmenili sme sa my, ale nikto nás nezmenil. Zmena prichádza až od nás, z nášho vnútra vtedy, keď sa tak rozhodneme my sami.

Vizualizuješ si svoje ciele a túžby. Vizualizácia je dokonalá a funguje, len na nej musíš pracovať. Vizualizuješ a možno si to ani neuvedomuješ. Predstavuješ si chute, miesta, ľudí, ktorých si dávno nevidel a zrazu ich stretneš. Osud? Vizualizácia! Keď vizualizuješ stávaš sa namotivovaným dosiahnuť to, po čom túžiš.

Obklopuješ sa priateľmi a rodinou, ktorí ťa podporujú. Tvoje okolie ovplyvňuje aj tvoju náladu. Ak si na miestach, kde sa pohybujú úspešní ľudia, rastie ti sebavedomie a cítiš sa lepšie. Pamätaj na to, že tvoje prostredie je dôležité a môže ťa ovplyvniť. Rovnako ako ľudia. Ak máš okolo seba takých, ktorí stoja za tebou a podporujú ťa, si víťaz. Ak sa ti nebude chcieť, ozvi sa im a oni ťa namotivujú, prinútia spraviť veci, ktoré sa ti nechcú. Aj keď budeš nadávať, vo výsledku budeš šťastný, že si ich poslúchol.

Snívaj vo veľkom, ale konaj. Čím viac snívaš a praješ si veci, tým viac sa ti ich splní. Dôležité je, aby si trénoval, aby si sa zlepšoval v snívaní a aby sa snívanie stalo tvojim zvykom. Trénuješ každý deň, tréning sa stáva samozrejmosťou a tebe sa sny splnia. Stačí robiť maličké kroky a nakoniec prídeš k cieľu.

Motivácia je cestou k úspechu. Je cestou k tomu, aby sa nám veci, na ktorých pracujeme podarilo dotiahnuť do konca. Už vieš ako na to, pár rád si si prečítali, teraz je to len a len na tebe. Motivuj sa a zmeň to, čo zmeniť chceš.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
Vizualizácia a zákon príťažlivosti fungujú vždy vo Váš prospech. Vykročte s nami do života svojich snov. Vizualizáciou svojich snov sa motivujte na ceste za nimi. Venujte im pozornosť, aby sa stali skutočnosťou!

Chceš vedieť, keď motivacnyobraz pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.