Ako správne vizualizovať?

Je jednoduchá a nestojí žiadne peniaze. Jediné čo je potrebné, je venovať jej čas a zdokonaľovať sa v nej. Je podporou v motivácii. Tu je pár rád ako vizualizáciu dotiahnuť k dokonalosti.

Cieľová skupina

Vizualizácia je vhodná pre tých, ktorí sa o zmenu naozaj zaujímajú. Nie je pre tých, ktorí o nej počuli od blízkych a chcú ju vyskúšať zo srandy. Najdôležitejšie je veriť a pracovať na nej. Len v tomto prípade bude vizualizácia účinná a dostavia sa výsledky v aké sme dúfali. Mať cieľ a kráčať priamo k nemu je správna cesta.

Tréning

Vizualizácia by sa mala „cvičiť“. Stačí pár minút denne. Pripomínať si a myslieť na veci, ktoré chceme dosiahnuť. Naše túžby v akejkoľvek podobe musíme pritiahnuť k sebe. Zákon príťažlivosti funguje. To na čo myslíme si privolávame do svojho života. Čím častejšie a dlhšie myslíme na náš vytúžený cieľ, tým rýchlejšie ho dosiahneme.

Vizualizácia = mať otvorené oči

Najjednoduchším spôsobom ako si niečo k sebe pritiahnuť je mať danú túžbu na očiach. Napíšte si ju, nakreslite, zaveste na stenu, čokoľvek. Chcete nové auto? Nalepte si jeho fotku na stenu, do kancelárie, na miesta, kde sa pohybujete najčastejšie. Chcete byť úspešnejší? Zaveste si motivačný obraz s citátom na stenu, nech ho máte na očiach. Aj keď budete okolo neho len prechádzať a nebudete sa naň sústrediť, vedzte, že vaše podvedomie pracuje nonstop.

Neskáčte – kráčajte

Všetko pekne postupne, krok za krokom. K vysnívanej zmene, k cieľu sa dostanete len tak, že svoju cestu za šťastím a úspechom prejdete malými premyslenými krokmi. Samozrejme všetko je vo vašej hlave. Fantázia, vizualizácia, všetky myšlienkove pochody sa dejú na základe vonkajších podnetov. Myslíte na to, že ste šťastní a razom sa usmievate. Myslíte na smutné veci a na tvári sa vám objaví nešťastná grimasa a smútok. Vytvorte si plán a postupne cez maličkosti sa dostaňte na koniec vašej vizualizačnej cesty.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Vizualizácia a zákon príťažlivosti fungujú vždy vo Váš prospech. Vykročte s nami do života svojich snov. Vizualizáciou svojich snov sa motivujte na ceste za nimi. Venujte im pozornosť, aby sa stali skutočnosťou!

Chceš vedieť, keď motivacnyobraz pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.