Červená bodka

Zo zimnej bundy do žabiek.

Jupí, sukňová sezóna je oficiálne zahájená. Milujem to. Vôňa jari a čerstvo pokosenej trávy. (Ospravedlňujem sa alergikom za túto poznámku)

Už nie je ráno zima a cez deň teplo, teda pokial neni zrovna 6.máj 2019.

Nedočkavé včielky môžu konečne nahodiť krátke sukne a šaty z minuloročných výpredajov. (Aj ja vtedy nakupujem). Oholia nohy že aj z broskynkových najjemnejších chĺpkov sa stane nektarinka. Hladká a lesklá koža lákajúce nie len pohľady uplne všetkych na vôkol. Niektore ženy sa predbiehaju v dĺžke sukne. Ine vo veľkosti výstrahu. A čo mna osobne najviac teší, je stále rozrastajúci sa NO BRA club. Vždy sa všetci delia na dve skupiny. Ako napríklad že muž miluje buď prsia alebo zadok. Zadky vedia očaRIŤ. Môžu byť vidieť celoročne a čo to o žene aj napovedia. Keď je prdel správne svalnata, tak to nikdy pri sedení niekomu na nohách nebolí. Prijemne sa da za ňu obchytkávať aj na verejnosti a nikto si to nemusí všimnúť. A to nevravim o tom najlepšom...

Ale prsia, idealne bez podprsenky. Zakryté len tak leda bolo kúskom tenkej latky. To je úplne iná liga. Jediné spoločné je tu ihrisko. Mňe osobne toto zapína fantáziu na plne obrátky. Aky maju prsia oproti tvar a ako sú asi pevné? Ako asi vyzeraju keby dotyčná ležala a ako, keby bola na mne? Občas presvitajúce bradavky skrz tenké biele tričko skvele dopĺňajú časť mojej mozajky. Ale má to aj druhu stranu mince. Moj klasicky nezvládaný problem keď sa Penis snaží Prevziať Pracu mozgu. Tzv.: PPP. Zvačša zo mna na prvy pokus nevíde nič rozumné... ale pre moje oči je tento trend rozhodne to naj. Aj keď je vlastne tabu sa tam niekam pozerať. Priblížim vam aké to asi je. Na konci tejto vety dam červenú bodku, ale prosim skuste ju pohladom obýsť 🔴. Je to niečo možno až nereálne. Nelaka to len pohľad, vťahuje mi to tam cely mozog aj s rukou.

Treba to brať trošku v úvahu keď nám sem tam ten pohlad zablúdi.

Ale prirodzene že no bra club není pre každú či na každý deň. (expert...) Takže je jasne že podprsenka stale prevláda. Je to úplne prirodzené. Vobec nechápem prečo niektorá nosí tzv neviditeľné ramienka. To mne sa zdajú ramienka sexi. Kludne čierna podprsenka pod biele tielko a ja opäť ani nežmurkám aby mi nieco neušlo.

Raz mi na prve rande došla slečna v bielej akoby blúzke ktora bola absolutne voľna. Teda nie tak celkom blúzka. Nemala gombíky, iba uplne naspodu bola prešitá aby sa uplne nerozletela ako vráta do kŕčmi na divokóm západe. Tej som videl bradavky skor ako úsmev. A viac krat ako oči. Na prvé rande zvolit tento outfit pokial nechce okamžite sex je nevhodné. Už po krátkom čase mala problem s mojími častými pohľadmi dolú. Zrak mi proste ulietal. Postupom večera som už vlastne úplne stratil chuť rozprávať sa o čom kolvek inom ako o sexe. Aj ked som sa sebeviac snažil dívať sa jej do očí, nešlo to. Coskoro som bol tak nadržana mašina že každú poznámku som premieňal na dvojzmysel a nebolo somnou reči. Celé rande dopadlo katastrofálne... Trochu ma to mrzelo a aj keď v tom prípade som to nebral ako strátu. Poučil som sa z mojho fakt nevhodného spravania.

Na prvé rande už nechodievam tak nadržaný. Osvedčilo sa mi to. Prvy dojem spravím značne lepší a rozhodne aj v sexe sa potom cítim istejší. Asi ako kažého chlapa ma absolutne zahambuje a dehonestuje keď sa spravim po 4minutách. A to sa poslednu minutu už radšej ani nikam nedívam nech to predĺžim jak sa dá. Brrr, spomenul som si hneď na niekoľko priípadov keď som si zorganizoval v rámci plných vajec sám takuto trápnu popravu. Dnes som už ale starší a aj keď ma ženské telo rozpaluje stále rovnako. Skúsenosti ma posunuli na úplne iný lvl. Viem si vychutnať celú hru,nie len predohru a trápne čau.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu

Chceš vedieť, keď smartIN pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
17.5.2019 15:09
Mimo komfortnej zóny
7.5.2019 23:03
Bratislava po 1.
5.5.2019 23:14
Zmena je život.