Ako sa balia Aziatky (II. diel)

Vulgárny politicky nekorektný travelblog o sexe so ženami na východe Ázie.

(Toto je pokračovanie dojímavého príbehu o slobode a šukaní Aziatiek, prvý diel nájdete tu )

Život chlapa by bol pomerne jednoduchý, keby nemal kokot medzi nohami.

Robil by si čo chcel, a nerobil také pičoviny ako chodenie do fitka, gelovanie vlasov, žehlenie košelí či ženenie.

Keď si chlap okolo 30ky, už dobre vieš, že vzťahy s rovestníčkami sú pomerne nebezpečné a slečny majú s tebou postranné úmysly ako zakládanie rodiny, osekávanie tvojej osobnej slobody, ako aj striktné obmedzovanie toho, kde môžeš a nemôžeš strkať svoj kokot.

Sme pomerne konzervatívna spoločnosť a tak biologické hodiny (rozumej kotná epidémia) ako aj tlak okolia (kedy už sa konečne vydáš, oženíš atď...) spôsobujú rozdielný prístup nežnejšieho pohlavia ku tejto problematike.

Nezúfajte, ja tomu začínam celkom rozumieť, a ak budem náhodou raz vo fáze, že si budem chcieť zakládať rodinu, asi uprednostním skôr ženu z tradičnej kultúry, ktorá sa bude starať o svojho chlapa a rodinu, a bude jej na ňom záležať viac ako silnej nezávislej feministke z Holandska s neoholenými nohami, ale momentálne mám tieto veci nejak na saláme.

Mám 32 a som stále free spirit (po slovensky kokot) a aj tak zrejme v nie až tak vzdialenej budúcností svet prevezmú roboti s AI vyššou ako IQ všetkých najväčších géniov našej histórie dokopy, len krátko po tom ako nás ovládnu Číňania , ktorí si už dávno nebudú robiť selfíčka telefónmi Huawei vyrobenými 12 ročnými deťmi, ale rovno satelitnou družicou. Social Credit system z nás urobí poslučných kokotov a nikto nebude môcť protestovať kvôli cenzúre internetov....

Skrátene, ak bol niekedy správny čas sa na všetko vyjebať a ísť do sveta šukať Aziatky, je to práve teraz.

Dobre ale späť ku príbehu, takže:

Sme v meste Kota Kinabalu, kde som práve skoncoval s Niolou, ktorej som semenom vyznačil na mape na chrbte ostrov Borneo, kde sa práve nachádzame. (Viac v prvom dieli)

V Kota Kinabalu som sa chvíľu zdržal, je to fakt pekné mesto.

Ale okrem toho, je tu celkom dosť pekných diev, ktorým nestačí dĺžka penisu miestných junákov, a tak sa mi aj podaktoré zverili, že oni radšej šukajú len s belochmi, ktorí tu prídu ako s miestnými chlapmi. (nie že by mi to nejak vadilo)

Napríklad poviem Vám taký príbeh:

Audy(24) bola baba, s ktorou som mal "match" na Tinderi. Dohodli sme si stretko večer, ale bola taká nepriamá v odpovediach, a nebolo mi jasné, či sa so mnou naozaj chce stretnúť, alebo len hrá nejakú hru.

Tak som si na ten večer dohodol radšej ešte jedno rande cez Tinder, však si môžem prinajhoršom vybrať.

Druhá baba z Tinderu bola aktívnejšia, a navrhla, že ma môže vyzdvihnúť autom na hosteli. Dohodli sme, že zoberie aj mojich kamarátov z hostela, nemca a dvoch Holanďanov.

Išli sme do oblasti waterfront, čo je fakt najkrajšia chlastacia zóna pri mori, ktorú som kedy videl v centre mesta.

Baba z Tinderu(28)(meno som zabudol) sa po nás dostavila a spolu s 3ma kolegami sme nastúpili do jej káry. Bola cca o 10 kg objemnejšia ako na fotke, tak som sa cítil mierne podvedený, ale zas bola celkom iniciatívna a nebola to ešte hardcore obezita.

Sadli sme si ku stolu spolu s kolegami z hostelu a hovorím im (tak aby to počula aj ona), že mám ešte jedno rande dohodnuté na večer. (myslel som, že ju tým odradím).

Oni prekvapivo všetci povedali, že každý jeden z nich má tiež dohodnuté rande cez Tinder.

Začali sme o tom kecať a vysvitlo, že všetci s tou istou ženskou, ako aj ja, Audy. Audy sa jednoducho dohodla so 4mi z nás súčasne, ale separátne, že sa stretneme v oblasti Waterfront.

Keď sme sa o tomto fakte dozvedeli, riekli sme si, že ju pozveme ku stolu, a riadne ju vytrollujeme..

Audy sa vôbec necítila nejako previnilo ohľadom celej situácie, tak sme spolu posedeli, vypili a tak... no a ako som vypil pár Long Islandov, tak tá bacuľka z Tinderu aj schudla tých 10 kg navyše, ka aj keď som ju celý večer ťažkým štýlom ignoroval, ona mňa nie a tak sa stalo že som zas vstúpil do jej auta, tento krát smerom ku nej domov.

(Sorry, ale nemám lepšej fotky)

Bola začínajúca právníčka a za vytrvalosť ktorú tento večer prezentovala dostala síce holý kokot, ale za to to bol ten môj kokot.

Zaslúžene. Šukačka bola prekvapivo dosť vpohode, dali sme do rána ešte jedno číslo a potom ma zaviezla do hostela a šla do roboty. Ráno som v kuchyni stretol 5tého kamaráta z hostela, ktorý ten večer nemôhol ísť s nami. Vravel, že nakoniec ešte večer zasunul. Hádajte s kým...

Áno, bola to Audy, ktorú sme na Waterfronte zanechali cca o jednej ráno. Dokonca ževraj zaplatila hotelovú izbu.

Okrem právničky som tu teda pohral aj nejaké vystúpenia po malých kluboch(Inak Malajzia má veľmi vyvinutú Undergroundovú rockovú scénu),

čo to popil a posledný môj zárez(tiež cez Tinder) v tomto meste bola Joan(37r),

ktorá pracuje v IT a má aj frajera kdesi v Nemecku, ale ten ju ževraj zanedbáva.

Tak som jej daroval svojej lacnej hostelovej izbe pár Orgazmov, a ešte sme si to pár krát zopakovali, než som mesto opustil.

Odtiaľ som sa vybral do mesta Semporna, ktoré je riadný pičinec na to, že je bránou ku krásnym ostrovom s korálmi a tak, kde za mnou priletela Milfka z Taiwanu,

ktorú isto poznáte z I. dielu alebo mojej fb stránky.

Tu som teda iba chilloval, chlastal a urobil menší škandál videom, ktoré sa stalo virálom na facebooku. V skratke som povedal, že mesto Semporna je diera (Shithole) a virálne šírenie videa donútilo miestných politikov zobrať metly do ruky. Som na seba celkom pyšný s odstupom času.

Na ostrove mabul som teda 3 týždne len tak "chilloval", chlastal Filipínsky rum a trtkal milfku, ešte sa mi teda podarilo spraviť si potápačský kurz a nadviazať kontakt s miestnými "Morskými cigánmi", ale tých som nešukal... tak nebudeme radšej moc odbočovať od témy.

Cestou do Jakarty som ešte v lietadle stretol túto slečnu v ninja kostýme. Z jej prejavu bolo celkom jasné, že je ráda, že sedí vedľa mňa(=že je nadržaná... ), ale let bol krátky, tak sme si len vymenili facebook, ona vystúpila v KL a ja som ešte prestupoval na ďalší let. Potom mi začala písať zaujímavé veci.

No proste som sa nemýlil... Ku šukačke síce nedošlo a nevstúpil som do "mile high clubu", ale pocíťoval som nejak potrebu podeliť sa o tento zážitok.

Mali sme spolu zaujímavý hovor cez skype, kde mi ukázala svoje vlasy, a potom povedala, že teraz si ju musím zobrať za ženu.

Zjavne žartovala, keďže už je vydatá.

JAKARTA

V Jakarte som sa ocitol na párty u jedného Poľského kamaráta(kedysi som ho učil lyžovať )ktorý už je celkom zahojený, spolu s kamaratmi. Väčšinou ženatí chlapi, ktorí mali narozdiel odomňa love.

Zobrali ma do nejakých kúpeľov, kde sme vypili pár pív. Kto bol v Jakarte vie, že kúpele sú v skutočnosti zamaskovaný kurvinec a tak sa stalo, že som vyprášil profesionálnu sexuálnu pracovníčku za prachy. Je to celkom hanba, ale mal som už vypité a nechcel som trhať partiu.

Prebiehalo to štýlom: Prišli ku stolu modelkošteky, ktoré boli pravdepodobne nejaké insta influencerky a takto si financovali lifestyle, ktorý potom prezentujú na svojích instagramoch. P

Povedal som si že to je drahé a na to jebem...Potom prišli akože druhá trieda, o polovicu lacnejšie a to už som váhal, a nakoniec prišla turistická trieda (asi kurvy pre budgetových backpackerov), a to už som bol mierne podgurážený a nadržaný, tak som si povedal, že jebal to pes... Za 20 evri nech aj urve.

Až taká katastrofa to nakoniec nebola, nakoniec si ma slečna po šukačke aj pridala na Instagrame. Prekvapivo tam má aj fotky v hijabe..... Ako inak.

(fotka z jej Instagramu)

Potom sme sa pobrali do hotela, kde pokračovala párty a vyslovene všetci trtkali všetko(ja som netrtkal, lebo som nechcel už platiť kurvy).. Všetko na hoteli boli profi štetky a bolo ich tam veľa.

Celkom to chápem... Ja mám na slobodu celý rok, ženáči sa stratia zo života na 3 dni, a už ich hľadajú.

Ako povedal starý kamarát, ktorý bol súčasťou šukacieho oddielu:

"70 percent mojej osobnosti je konzervatívnej a chcem mať ženu, rodinu vychovávať deti atď.... No a tých zvyšných 30 percent chce raz za čas šukať kurvy v Jakarte".

Zrazu mi ale kurva zo včera píše na Instagrame, že jej chýbam. Myslel som, že to akože znamená, že jej zapáčilo ako som ju vymrdal, lebo som do toho dal fakt dosť zlosti, a vyzeralo to celé skôr ako keby na bytúnku zabíjali prasa príborákom. Proste agresívne s tempom príklepovej zbíjačky, škrtením atď.

No a tak som slečne dal adresu hotela a že nech dojde. Došla za pár hodín, lebo Jakarta má fakt dojebanú dopravu.

Naložil som ju za noc ešte asi 3 krát, bola veľmi malého vzrastu, takže sa s ňou dalo robiť čo len chceš. No a na moje prekvapenie, ráno, keď odchádzala ma zúčtovala... Povedal som si ... To som to ja len kokot najivný, ale tak cena bola fakt ľudová, takže to bola skôr rana pre moje ego.

Poslal som ju dopiče a dodnes mi občas vypisuje na Instagrame že jej chýbam aj mi komentuje príspevky, ale už ju ignorujem. Na štetky som ešte primladý, to potom na staré kolená...

V Jakarte som bol celkovo týždeň. Najväčšia šupa, ktorú som asi sundal cez Tinder bola Intan (35). Bývalá modelka, teraz mama s jedným deckom.

Do tejto baby by som bol schopný sa kľudne aj zamilovať. Také to príjemné vystupovanie nesebeckej ženy, ktorá sa postará o chlapa, navarí, hovorí furt o svojom decku a má takú nepoškvrnenú najivitu. A ku tomu je ešte dosť nadržaná.

Zvyšok pobytu v Jakarte som teda plus mínus strávil šukaním Intan... ešte som si teda zahral na Kota Tua námestí, ale to je asi tak všetko.

(Intan s deckom... samozrejme ako vzorná muslimka v hijabe... foto z jej Instagramu... inak ako som spomínal v 1. diele veľa týchto muslimiek zo strednej vrstvy sú ako kresťanky u nás...aj si vypijú aj jedia bravčové, aj si zašukajú bez svatby).

Cestou domov som sa stavil ešte na pár miestách ako napríklad Východný Timor, ale šukal som teda najbližšie až v starom dobrom Bangkoku.

Tu som samozrejme nešukal trpaslíkov... V BKK som sa stavil hlavne, kvôli natáčaniu videoklipu, ktorý ešte nie je zverejnený, (viac sa asi dozviete na mojej facebook stránke, ak by vás to zaujímalo).

Ale späť k téme. Cez svôj instagram som si dohodol rande s jednou slečnou, išlo to najskôr celkom fajn, ale potom sa to nejak dojebalo.

Konverzácia viazla a tak, ale povedala, že dojde aj kamoška, lebo pôjdu spolu do klubu... Reku tak ošukáme kamošku, hádam nebude proti.

Keď dojde kamoška, zistím že špatná teda nie je a ideme do toho klubu.

Keď sa dozviem, že ide o high-end podnik s dress kódom a pomerne vysokým vstupným, tak som to skoro zabalil, lebo som navyše ani nemal správnu obuv. Za 300 bahtov mi ale predali nejaké špeciálne cvičky, tak som nakoniec šiel do toho.

V klube sa so mnou postupne prestala baviť tá ženská s ktorou som mal rande, aj jej kamarátka, bavili sa skôr s 50 ročnými Turkami, ktorí kúpili celé vedro plné kadejakých cocktailov atď... asi to bolo drahé. Vychlastal som teda čo sa dá a znudený som sa pobral naprieč klubom.

Moja znudenosť bola na takej úrovni, že som imitoval kungfu pohyby na okolité aziatky a aziatov. (Nie nejde o rasistický practical joke, len som si spomenul na film Ong Bak, ktorý sa natáčal aj v Bangkoku a bol som už fest dotrundžený)... Nuž ako som tak precvičil techniky kungfu, ktoré samozrejme neviem, zrazu na mňa zaútočila nejaká mladá pani. Kungfu paródia sa postupne zmenila na celkom vášnivú olizovačku.

(Toto nie je foto z inkriminovaného momentu, ale je to tá istá paní)

Teda ono to skôr ako olizovačka vyzeralo, že ju pojebem priamo na parkete.

Neveriacky sa na nás pozerali obidve slečny, ktoré mi už poslednú hodinu nevenovali skoro žiadnú pozornosť.

Môj nový objav Nana (35) zobrala taxíka domov, kde sme šukali celú noc. Bolo to o5 dosť hardcore, tak ako to mám rád... so škrtením a keď ju drtím odzadu, ruky jej lámem za chrbtom, ako detektívi pri zatýkaní v americkom filme. Naobed, keď sa preberiem zistím, že slečna má na stene fotku nejakého postaršieho farranga (Thajské slovo pre belocha).

Potom mi vysvetlila, že to je jej manžel a že mu musí zavolať cez skype. Volajú spolu asi 20 minút, zatiaľ sedím na schodoch medzi poschodiami a v duchu sa ujebávam nad týmto svetom, absurditou života a tak podobne.

V momente keď skončila skype call som ju znova vyprášil na gauči s takým tým prísnym výchovným " Tu máš ty špina jedna neverná" prístupom.

Potom sa ponúkla, že ma zavezie do môjho backpackerského hostela s rozheganou posteľou. Bolo celkom prekvápko, keď som si sadol do jej nového SL Mercedesu, rok cca 2017.

Vysvitlo, že jej britský manželko je spoluzakladateľom nejakej pomerne veľkej značky alkoholu, ktorá je pod Red Label (alebo čosi také)a že jej venoval 1% podiel, čo v preklade znamená približne 10 000 euro pasívny mesačný príjem. Šukali sme spolu teda ešte pár krát počas toho týždňa, čo com bol v Bangkoku...(nájdete ju dokonca aj v 3tej sekunde môjho videa zo slávnej Khaosan road).

Jej bezstarostný lifestyle jej dokonca umožnil navštíviť ma cez zimu v rakúskom stredisku Mayrhofen, kde robím lyžiarského inštruktora.

Tak milé detičky, a tu sa náš príbeh pomaly blíži ku koncu, takže pred tým než si pôjdete vyhoniť a spať, chcelo by to ešte asi nejakú hlbokú myšlienku na záver... Takže čo po vedať.... Nežeňte sa pokiaľ nemusíte, život slobodného chlapa môže byť fajn.

Ja mám slobodu veľmo rád, a ku tomu som ešte fest nadržaný, takže si musím optimalizovať život, aby zohľadňoval tieto kritéria.

Teda vy si robte čo chcete, nakoniec si to všetci dojebeme po svojom, takže ak chcete v ďalších dieloch vidieť, ako si to dojebem ja, dajte mi nejak najavo, že vás to zaujíma, zdieľajte s kamarátmi, mamou a tak, lebo som prehnitý komerčák a nebudem písať takéto eposy ak to nebude nikto čítať.

A môžete ma samozrejme aj sledovať na facebooku , IG alebo YouTube.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
99
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Tulak s gitarou pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.