Príklady SugarDating vzťahov

V SugarDaters® tíme dostávame pomerne veľa sťažností od SugarBabes aj od SugarDaddies, že druhej strane ide len o sex.

SugarDating však nie je o tomto a podobné správanie zvyčajne vyústi do zablokovania používateľa. Navyše ho to pripraví o možnosť mať jednu z najlepších skúseností s online zoznamkami. Preto sme vytvorili zoznam najbežnejších typov rande a dohôd cez SugarDaters®.

Pozvanie na luxusnú večeru

Toto je ponuka, s ktorou určite uspejete. Skvelé jedlo automaticky pomáha ľuďom uvoľniť sa a bude tak pravdepodobnejšie, že sa vám viac otvoria. Jednoducho je to pre SugarDaddyho aj SugarBabe šanca zažiariť šarmom a dôvtipom. Predsa len keď dvaja môžu spolu diskutovať o téme dobrého jedla, aspoň na chvíľu zabudnú na všetky rozdiely medzi sebou.

Spoločnosť na služobných cestách

Toto je jeden z obojstranne najvýhodnejších typov SugarDating vzťahov. SugarDaddies a SugarMamas často cestujú na služobné cesty do vzdialených destinácií. Aj keď si nemôžu dovoliť vychutnávať dané miesto ako turisti, neznamená to, že niekto iný nemôže. Keď si SugarDaddy so sebou vezme SugarBabe, môže si tak vychutnávať jej spoločnosť, zatiaľ čo ona môže spoznať novú destináciu – dve muchy jednou ranou.

Pravidelné nákupy

Niekedy posledné, na čo SugarDaddy myslí, je oblečenie a preto sa môže časom stať, že jeho štýl obliekania vyjde z módy. Tu na scénu nastupuje SugarBabe. Prinesie svoj svieži pohľad na vec a pomôže tak SugarDaddymu vystúpiť o level vyššie a on jej zas pomôže s platením jej nákupov. WIN-WIN situácia pre oboch!

Spoločnosť na dovolenku

Dovolenka je vždy lepšia v dobrej spoločnosti – to je jednoducho fakt. Keďže SugarDaddies strávia väčšinu svojho času v práci, nie všetci majú vlastné rodiny. Tiež sú ľudia. Potrebujú ľudské spojenie, zdieľanie emócií a odviazanie sa. Keď muž pozve SugarBabe, aby ho sprevádzala na svojej dovolenke, je to výhodné pre obidve strany.

Exkluzívny vzťah

Názov hovorí za všetko. Dá sa to pomenovať aj ako brána do tradičnejšieho, monogamného vzťahu. Jednoducho to znamená, že SugarDaddy a SugarBabe v takomto type vzťahu majú dohodu, že nebudú randiť s nikým iným. Takáto dohoda vzniká ťažšie, keďže sa obidvaja musia mať navzájom naozaj radi alebo sa minimálne rešpektovať.

Králi sociálnych sietí

Všeobecne prevláda názor, že všetci SugarDaddies sú muži starší ako 40 rokov. To však nie je pravda. Sociálne siete to všetko zmenili a teraz môžete ľahko nájsť SugarDaddies 30-tníkov, ktorí sú zároveň influenceri. Mladý „SugarDaddy influencer“ dávajúc sa dokopy so „SugarBabe influencerkou“, aby navzájom profitovali z Instagramového účtu toho druhého nie je nič prekvapujúce. Vo svojej podstate ide o obchodné partnerstvo, kde si dvojica navzájom propaguje svoje Instagramové profily. Ide o jeden z menej známych typov SugarDating dohôd, ktorý však momentálne veľmi stúpa na popularite.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Jedinečný zoznamovací koncept SugarDaters® je už konečne aj na Slovensku. Pridaj sa k nám zadarmo, nájdi si svojho SugarDaddyho a nechaj sa rozmaznávať!

Chceš vedieť, keď SugardatersSlovensko pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.