29.10.2017 23:34

Riders on the Storm (5.)

Horúca voda zmývala pozostatky peny a krvi zo Sharoninej tváre...

Prvá časť

Joe s Garym sú pár desiatok metrov od domu, keď Joe pocíti tlak v mechúri a rozhodne sa omočiť susedov plot. V dome sa rozsvieti, sused sa vystrčí z okna a začína mu nadávať. Joe zdvihne ľavú ruku a vystrie ukazovák, prostredník a prstenník:

“Čítaj medzi riadkami!”

Horúca voda zmývala pozostatky peny a krvi zo Sharoninej tváre. Práve sa chystala siahnuť po mydle, keď započula, že Joe sa vrátil domov. Takže bude v sprche o čosi dlhšie, aby už spal, keď z nej výjde.

Joe povedal Garymu aby počkal v obývačke.

Bol rozhodnutý napísať pre Sharon list a všetko jej v ňom vysvetliť. Nebol by schopný povedať jej to.

Sadol si za stôl, pripravený začať písať. Zistil, že nemá ani pero, ani papier. Zdvihol sa, zobral ich z kuchynskej linky, opäť si sadol a začal písať.

“Sharon…”

Budú lepšie tri bodky alebo čiarka? Skrčil papier a zobral druhý.

“Sharon, spoznali sme sa pred siedmimi rokmi a odvtedy sme prešli dlhú cestu. Najskôr som si nevedel predstaviť, že by sme sa vôbec niekedy mohli dať dokopy, potom som si nevedel predstaviť aké by bolo žiť bez teba. A teraz… Neviem ako sme sa dostali tam, kde sme teraz, ale viem, že to nie je dobré. Nepamätám si kedy naposledy sme sa rozprávali o tom, čo nám spravilo radosť počas dňa. Radšej zostanem dlhšie v práci, aby sme nemuseli spoločne zdieľať napätú tichú atmosféru u nás doma. Keď prídem domov, tresknem dverami, aby som dal najavo, že som nespokojný, ale nikdy by som ti to nepovedal. A vždy keď nimi tresknem, časť mňa sa ti chce ospravedlniť, no nikdy nenazbieram odvahu byť pred tebou zraniteľný. Stále ťa milujem, ale už s tebou nechcem tráviť čas. A keď musím, neviem ako. Pravdepodobne sme jeden druhému dali všetko čo sme mohli a už sa niet kam ďalej pohnúť. Naša spoločná cesta sa skončila a musíme pokračovať každý zvlášť. Idem si pobaliť veci a keď sa ráno zobudíš, už budem preč. Vieš, že s rodinou v kontakte nie som, ale daj im prosím ťa vedieť, že som odišiel a budem preč.

Navždy. Ďakujem ti za krásne strávené chvíle, najlepšie dni svojho života som prežil s tebou. Želám ti do budúcna len to najlepšie a verím, že takto to pre nás bude najlepšie.”

Preložil list na polovicu, položil ho na stôl a odišiel za Garym do obývačky. Vysvetlil mu, čo od neho chce. Na chvíľu zostal zaskočený, ale samozrejme súhlasil.

Spolu potom čakali, kým Sharon výjde zo sprchy.

Kúpeľňa bola zas plná pary, keďže Joe ešte stále neopravil ventilátor. Sharon sa utrela a dala do poriadku, obliekla do pyžama a vyšla z kúpeľne.

Vošla do obývačky a zľakla sa, lebo ako prvého uvidela Garyho.

“Čo to má znamenať?” spýtala sa Joea.

Postavil sa, podišiel k nej.

“Pamätáš si ešte ako si chcela vyskúšať niečo nové?”

Neodpovedala.

“Garyho poznáš a hovorila si, že ti je sympatický, nie?”

“Ešte sa o tom porozprávame.”

Odišla z izby.

Joe si sadol vedľa Garyho.

“Presvedčíme ju, ver mi.”

Sharon vošla do kuchyne. Pristúpila k stolu aby si zobrala kabelku a všimla si list. Prečítala si ho.

Ak Joe odíde, bude mať od neho konečne pokoj a bude mať celý dom pre seba. Rozžiarili sa jej oči, schmatla kabelku a vybrala sa späť do obývačky.

Sadla si na gauč, oproti Joeovi s Garymu. Z kabelky vybrala mobil, nastavila budík a spolu s kabelkou ho položila na stôl.

“Ako si to teda predstavujete?” spýtala sa s oveľa väčším záujmom než mala predtým.

Joe sa vzpriamil v kresle, ““ja by som sa len pozeral”.

Sharon sa pozrela na Garyho, dlaňou poklepala na gauč a zavolala ho, nech si sadne vedľa nej.

Pravou rukou ju chytil okolo pásu a ľavú jej položil na koleno. Perami sa jej priblížil ku krku a jemne naň dýchol. Sharon naklonila hlavu a odhrnula si vlasy. Gary jej začal persmi ““masírovať” krk. Pritiahla sa bližšie k nemu a rukou mu začala hladiť stehno.

Garyho ľavá ruka sa pomaly presunula z kolena na vnútornú stranu stehna a zubmi začal dráždiť jej ucho. Ruku pomaly posúval po vnútornej strane stehna hore a dole, potom pridal aj nechty. Zaryl sa do jej pokožky a blížil sa vyššie.

Sharonin bol hlbší a zrýchľoval sa.

Jeho pravá ruka sa z bokov presúvala k prsiam. Zrazu prestal a zaryl jej prsty do vlasov pri temene. Pomaly stisol a mierne potiahol.

S ústami pri uchu sa jej šepotom spýtal:

“Už si vlhká?”

Sharon sa zmohla len na “mhhhmm" doprevádzané hlbokým výdychom.

“Ukáž mi", pošepkal a rukou, ktorá bola pred chvíľou na vnútornej strane stehna ju chytil za zápästie a jej dlaň presunul medzi jej nohy.

Joe to v tichosti sledoval a cítil, že začína byť vzrušený. Okrem toho však bol aj smädný. Spomenul si, že Sharon v taške vždy nosieva termosku s čajom, načiahol sa po nej a termosku z nej vytiahol.

Sharon si strčila ruku do nohavičiek a prostredník vopchala do seba. Mokrý prst potom vytiahla a priložila ku Garyho perám.

Joe otvoril termosku a nalial si zvyšný čaj.

Gary oblízal Sharonin prst, chvíľu ho cmúľal a popritom ju ťahal za vlasy a masíroval jej hlavu. Sharon mala zatvorené oči a snažila sa vzrušenie vnímať všetkými ostatnými zmyslami.

Čaj došiel, Joe zatvoril termosku a položil ju na stôl. Vydala cengavý zvyk.

Buchnutie prerušilo Sharoninu slasť. Otvorila oči a uvidela Joea ako spokojne sedí v kresle, pozoruje ich a pred sebou má položenú termosku, po ktorej steká kvapka čaju.

Striaslo ju.

Má necelú minútu aby vymyslela čo spraviť.

Gary jej strká ruku medzi nohy a silnejšie potiahne za vlasy.

Moc na výber nemá. Chytí Garyho pod krkom a zvalí ho tak, aby na gauči ležal. Obkročí ho a sadne mu na rozkrok. Začne ladne pohybovať panvou dopredu a dozadu, pričom silno tlačí nadol. Cíti ako Gary tvrdne. Hľadí mu uprene do očí. Rukami sa zapiera o jeho hruď a panvou hýbe ešte rýchlejšie.

Minúta takmer uplynula.

Sharon pohľadom skontroluje Joea. Má zatvorené očí a pena sa mu začína hrnùť von z úst.

Gary pootočí hlavou a chce sa pozrieť ako si Joe užíva pohľad na neho a Sharon.

Sharon zaryje nechty do jeho hrude, Gary zakloní hlavu a od slasti zavrčí.

Jedna ruka sa z jeho hrude odlepí a Sharon ju dvíha. Gary si všíma, že Joeovi sa z úst valí krv a divná pena. V tom Sharon päsťou z celej sily udiera do hrtanu, počuť prasknutie kostí.

Gary sa chce nadýchnuť, ale vidno len ako sa mu kŕčovito sťahujú svaly okolo krku, dýchať nedokáže. Dusí sa. Začína kašľať krv. Po pár sekundách je mŕtvy.

Sharon chvíľu rozdýchava situáciu. Počuť zvonček.

Vojde do kúpeľne a hodí cez seba župan. Cestou do chodby zatvorí dvere na obývačke. Keď je pri vchodových dverách, nazerá cez kukátko. Stoja pred nimi dvaja policajti. Otvára dvere.

- “Dobrý večer, ako vám pomôžem?” - s úsmevom sa pýta.

- “Dobrý večer pani, býva v tomto dome Joe Morgan?” - odpovedá nižší z policajtov.

- “Áno, stalo sa niečo?”

- “A je doma?” - spýta sa vyšší policajt.

- “Je, ale už spí. Pomôžem vám nejako?”

- “Dostali sme hlásenie, že váš manžel sa dopustil vandalizmu.”

Sharon sa pozrie smerom k susedovmu domu, kývne hlavou.

- “On?” - “Nemôžeme vám povedať kto nám to nahlásil. Prosím uistite sa, že sa to už nebude opakovať” - poprosil Sharon vyšší policajt.

Ten nižší sa jej zahľadel na krk a všimol si modriny.

- “Pani… je u vás doma všetko v poriadku?”

- “Áno, samozrejme, prečo sa pýtate?”

Policajt sa zahľadel na modriny tak, aby si Sharon uvedomila na čo naráža. - “Ste si istá?” - “Áno, to nič nie je, nie je to tak ako to vyzerá.” - “Dobre. Uistite sa teda, že váš manžel už nebude robiť neporiadok. Pekný večer prajeme.” - “Majte sa.” - pridal sa vyšší policajt.

- “Dám naňho pozor”, usmiala sa, “ďakujem, aj vám.” Sharon zatvorila dvere, policajti sa otočili a vyrazili späť k autu. Keď kráčali okolo toho, čo bolo odparkované pred garážou, nižší policajt si všimol, že z kufra trčí šnúrka do topánok. Podišiel bližšie a pozrel sa na ňu detailnejšie, zatiaľ čo vyšší policajt už bol takmer pri policajnom aute. Na šnúrke bol malý krvavý fľak.

- “Ed, poď sa na toto pozrieť.”

Chvíľu obaja skúmali šnúrku, potom skúsili otvoriť kufor. Bol zamknutý.

Vydali sa späť ku vchodovým dverám. Zazvonili. Sharon otvorila.

- “Zabudli sme na niečo?” - s úsmevom sa spýtala.

- “Pani, mohli by ste nám prosím vás otvoriť kufor tohto auta?”

----------------------------------------------------------------------

Ďalší príbeh - Posledné premietanie (1. časť)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď redruM pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.