15.10.2019 13:35

Ako nosiť ležérnu eleganciu?

Ležérna elegancia je štýlom obliekania, ktorý je zároveň pohodlný, no vyzerá vkusne a nadčasovo.

Práve preto je veľmi obľúbený u množstva dám aj pánov. My sa dnes zameriame na pánsku ležérnu eleganciu a možnosti vytvárania outfitov, ktoré sú ideálne na každodenné nosenie do práce.

Tvorenie outfitu

Väčšina ľudí do práce oblečenie nerieši. Pokiaľ máte možnosť nosiť variabilné možnosti oblečenia, nemusíte sa trápiť tým čo a ako kombinovať. Avšak aj pokiaľ máte variabilné možnosti, môžete sa do práce obliekať vkusne a reprezentatívne. Ak je v rámci vášho pracovného času dôležité aby ste mali seriózne a upravené oblečenie, môžete spojiť eleganciu s ležérnosťou a vytvoriť pohodlný outfit na vaše pracovné dni.

Páni väčšinou pracovné oblečenie veľmi neriešia a zväčša pracovnú uniformu riešia vo forme obleku. Avšak to nie je jediná možnosť, ktorú môžete do práce nosiť. Základom pre dobrý outfit je ale využiť košeľu. Košeľa je v šatníku veľmi univerzálnym kúskom oblečenia, pretože je možné ju kombinovať úplne ku všetkému. Okrem toho, že do outfitu zakomponujete moderné pánske košele, môžete tak vytvoriť kvalitný základ vášho šatníka

Košeľa ako základ väčšiny outfitov

Ako sme už spomenuli, košeľa je pre ležérno-elegantný štýl priam kľúčovým aspektom. Ideálnym príkladom je košeľa s potlačou, ktorá je momentálne veľmi trendy. Avšak nie je na škodu do outfitu zakomponovať aj klasické pánske košele slim fit, ktoré sú prioritne určené predovšetkým do oblekov.

Môžete ich kombinovať s rôznymi štýlmi nohavíc. V chladnejšom období vás určite nesklame ani kombinácia svetrov a košelí. Zaručíte tak nielen, že sa budete cítiť pohodlne, ale tiež aj veľmi štýlový a reprezentatívny vzhľad. To je pri práci veľmi dôležité, pretože prvým dojmom môžete svojich klientov zaujať a tiež si ich získať na svoju stranu.

Kupujte si kvalitné materiály

Kvalitné materiály sú tiež veľmi dôležité. Nielen v rámci košieľ je dôležité zamerať sa na kvalitu materiálu, z ktorého sú ušité. Pri košeliach je tento aspekt však tiež veľmi dôležitý pretože sa musia neustále žehliť aby vyzerali dobre. Avšak dávajte dôraz na materiály, z ktorého sú vyrobené všetky kúsky vášho oblečenia.

Zaručíte tak, že budete neustále mať pohodlie aj pri viac formálnom druhu oblečenia. Okrem materiálu by ste sa tiež mali zamerať aj na veľkosť, aby ste sa zbytočne nemuseli celý deň trápiť v úzkych nohaviciach, či malých topánkach. Sústreďte sa naozaj nielen na estetickú stránku ale naučte sa kombinovať pekné a pohodlné. Naučte sa do kvalitných kúskov investovať a uvidíte ako sa vám krásne táto investícia zúročí.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Andr3w1 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.