16.10.2019 17:10

Sabrina Claudio doslova žiari v novinke 'Rumours'

Latex, trblietky a dystopický vesmír. Aj tak sa dá opísať nový videoklip k duetu Sabriny Claudio 'Rumours' v spolupráci so ZAYNom.

Pieseň 'Rumours' pochádza z najnovšieho albumu portorikánsko-kubánskej speváčky Sabriny Claudio Truth Is (2019). Ten vyšiel začiatkom októbra a speváčka ho predstavila ako svoj druhý sólový album. Nachádza sa na ňom jedenásť piesní a aj spolupráca s britským členom bývalej chlapčenskej skupiny One Direction – ZAYNom.

O réžiu najnovšieho videoklipu sa postaral Američan Brian Petchers, ktorý už v minulosti pracoval na videách interprétov ako Meghan Trainor, Sashy Sloan či Grace VanderWaal. V trojminútovej novinke sa 23-ročná speváčka stáva súčasťou futuristickej verzie New Yorku, počas ktorej sa vo videoklipe prezentuje množstvom trblietok a ružovým kostýmom z latexu. Okrem profilových záberov, kde sa prezentuje ako tanečníčka na červenom plátne, sa vo videu striedajú rôzne scény, farby a osvetlenia.

Britský spevák ZAYN (Malik) sa v spomínanom videoklipe neobjavil. Spoluprácu s mladou Sabrinou si však nevedel vynachváliť. ,,Páči sa mi jej sebavedomie a štýl," povedal pre americkú webstránku mtv.com.

Sabrina Claudio je rodáčkou z Miami, ktorá svoju hudobnú kariéru odštartovala v roku 2016 prostredníctvom internetovej platformy SoundCloud. Piesne, ktoré si speváčka prevažne písala sama, nezávisle publikovala o rok neskôr ako EP pod názvom Confidently Lost. Vďaka svojmu talentu a neobyčajnému hlasu sa dostala do hudobného šoubiznizu a následne podpísala nahrávaciu zmluvu s SC Entertainment, s ktorými spolupracuje dodnes.

ZDROJ: mtv.com, billboard.com

NÁHĽADOVÝ OBRÁZOK: melty.fr

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
music lover.

Chceš vedieť, keď lenkielenk pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.