23.10.2019 16:07

Selena Gomez uverejnila videoklip k piesni 'Lose You To Love Me'

Americká speváčka Selena Gomez sa vrátila s novým singlom 'Lose You To Love Me'.

Iba 27-ročná Američanka v priebehu minulého týždňa uverejnila kúsok novej piesne na svojom Instagrame. Zazdieľala úryvok skladby, text a oficiálny cover-art. Stále je však nejasné, či pieseň predstavuje jediný singel alebo predzvesť dlhoočakávaného tretieho albumu, ktorý bol podľa dostupných informácií dokončený počas tohto leta.

,,Ešte na ňom (albume) musím trochu zapracovať, ale inak je to všetko," prezradila počas návštevy večernej televíznej šou u Jimmyho Fallona. ,,Trvalo mi štyri roky, kým som s ním (albumom) začala byť spokojná. Ide najmä o to, že sa mi v živote udiali veľké zmeny, ktoré som chcela zachytiť prostredníctvom hudby, ale nevedela som ako. Jednoducho som sa s tým musela popasovať a takto to dopadlo."

Selena svoj doposiaľ posledný album Revival predstavila v roku 2015. Od tohto momentu sa speváčka a textárka verejnosti priznala so svojím bojom s depresiami, či stavmi úzkosti, rovnako aj s autoimunitným ochorením lupus. Potom ako minulý rok oznámila pauzu od sociálnych sietí, sa údajne emočne zrútila a následne strávila pobyt v psychiatrickej liečebni. Začiatkom tohto roku sa prostredníctvom sociálnych sietí poďakovala svojim fanúšikom za prejavenú dôveru:

Jej novú pieseň ,,Lose You To Love Me" si môžete vypočuť prostredníctvom Apple Music alebo Spotify. Selena k novej piesni zverejnila videoklip, ktorý si môžete pozrieť pod príspevkom.

Zdroj: complex.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
music lover.

Chceš vedieť, keď lenkielenk pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.