27.10.2019 22:54

Nicki Minaj sa verejne priznala, že to prehnala

Americká rapperka Nicki Minaj ľutuje rozhodnutie o ukončení svojej hudobnej kariéry. Tweet, ktorý pred mesiacom uverejnila zmazala a fanúšikom sa verejne ospravedlnila.

Nicki Minaj sa rozhodla s odchodom do dôchodku ešte počkať. Počas promo akcie k jej novej kolekcii Fendi Prints On sa známa rapperka vyjadrila k tweetu, ktorý dostal jej fanúšik do úplného šialenstva.

,,Úprimne som nečakala, že to mojich fanúšikov tak vezme. Ranilo ma to," vyjadrila sa pre magazín The Shade Room. ,,Mala som pocit, že som ich sklamala. Nečakala som to, a aj preto som tweet vymazala. Mal okolo 600 000 páči sa mi to už v priebehu jednej hodiny, čo ma veľmi šokovalo."

Nicki si uvedomila, že zverejnenie tweetu nebolo jej najlepším rozhodnutím. ,,Ale vieš čo, stále som len človek a niekedy sa dostanem do momentu, kedy neviem kam ďalej. Aj ty si žena, taktiež človek a máš city, proste to tak je," dodala Nicki. ,,Môžeš hovoriť normálne veci, ale aj veci ktoré nedávajú zmysel. Stále sme len ľudia a robíme chyby-"

Počas rozhovoru sa rapperka vyhla téme svojho očakávaného piateho albumu. Spomenula však niekoľko nedávnych spoluprác. ,,Práve mám vonku jednu spoluprácu s [rapperom] DaBaby, s ktorým ešte niečo plánujeme a s [rapperom] Gunnom. Je skvelý," prezradila. ,,Ak by išlo o album, mala by som toho viac. Ale s týmito dvoma by som na ňom rada spolupracovala."

Nicki spolupracovala aj s Kanye Westom na piesni 'New Body' pre jeho nadchádzajúci album Jesus Is King. Je veľmi pravedpodobné, že sa pieseň na jeho finálnej verzii nezobrazí.

,,Je to celkom vtipné, ale pracovala som na songu s Kanyem, ktorý ho chce teraz prerobiť na gospel," prezradila. ,,Pre túto skladbu som svoju slohu prerobila trikrát. Nevidíme to čisto. Neviem, každopádne, milujem a rešpektujem Kanyeho a Kim, uvidíme, čo bude."

ZDROJ: rap.up

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
music lover.

Chceš vedieť, keď lenkielenk pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.