Zima je za rohom: 10 nápadov na spríjemnenie zimy

Zima: teplota pod nulou, minimálne množstvo slnečných lúčov, zľadovatené cesty… Môže to znieť depresívne, nenechajte sa však znechutiť. Zima je skvelé obdobie na romantiku!

Prinášame vám preto niekoľko tipov ako s vašou cukrovou polovičkou zdieľať všetko to vzrušenie, dobrodružstvo a radosť, ktoré zima prináša.

Ladiace svetre

Alebo čiapky, ponožky či rukavice. Len aby to bolo pohodlné a vtipné. Okrem toho, že vás zahrejú, vzájomné zahalenie sa do farebnej bavlny rozžiari vaše zimné dni.

Korčuľovanie na ľade

Držanie sa za ruky počas korčuľovania na klzisku je klasická zimná romantická scéna, ktorá by nemala obísť ani váš vzťah. Okrem toho, že je to veľmi milé, je to taktiež skvelý spôsob ako ostať zdravý/á, spáliť nejaké kalórie a užívať si čas vonku!

Horúca čokoláda

Čo je lepšie ako horúca čokoláda počas studeného zimného dňa? Jedine exkluzívna perníková horúca čokoláda v spoločnosti vašej cukrovej polovičky! A prečo nepožiť zimu ako výhovorku na objavenie nových kaviarní vo vašom meste?

Víkend na chalupe

Nabite si baterky a užite si kvalitne strávený čas s vaším SugarDaddym alebo SugarBabe  na chalupe mimo civilizácie. Dajte si prestávku od vášho každodenného života, vyhnite sa mrazivému počasiu a užite si čaro zimy s tou najsladšou spoločnosťou.

Lyžovačka

Čas vytiahnuť lyže a ukázať, čo vo vás na svahu je! Zapôsobte na vášho partnera/partnerku akrobatickými trikmi, prípadne sa spoločne zasmejte, keď spadnete do snehu.

Túlenie sa

Kto povedal, že zima je zlá vec? Vďaka mrazivému počasiu je zima dokonalé obdobie na túlenie sa. Vyberte deky, zapáľte si sviečky a strávte večer v náručí toho druhého.

ZVYŠNÉ TIPY NÁJDETE TU.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Jedinečný zoznamovací koncept SugarDaters® je už konečne aj na Slovensku. Pridaj sa k nám zadarmo, nájdi si svojho SugarDaddyho a nechaj sa rozmaznávať!

Chceš vedieť, keď SugardatersSlovensko pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.