12.1.2020 04:59

Marihuanovy General pt 1.0

V tomto blogu sa budeme sústediť na zvládanie ťažkého života stonera a jeho sne dotiahnúť to vysoko.

Zdravim všetkých ľudí, ktorí klikli na tento blog. Aby bolo hneď na úvod jasné, prezývka Marihuanovy Generál je fiktívna postava a každá podobnosť s reálnymi osobami je úplne náhodná. Preto prajem príjemné čítanie a veľa zábavy. Poďme sa do toho pustiť!

Ahoj volám sa Marihuanový generál, ale volajte ma Badtripper. Prečo ma tak volajú ? Tak to sa dozvieš počas mojích príbehov. Som študent, aj keď veľa ľudí si predstavuje študenta ako mladého cieľavedomého človeka, ktorý si ide za svojim snom. V mojom prípade je snom stať sa úspešným. Marihuana je rastlina, ktorá má vysoké prepojenie s mojím životom. Verte či neverte je to liek na dušu a zároveň aj veľká zodpovednosť voči vášmu okoliu. Vo veľa krajinách sa ľudia pozerajú na ľudí užívajúcich marihuanu, ako na ľudí, ktorí sú na kraji spoločnosti. Je to v podstate negálna droga vo väčšine krajinách a hlavne v tých, ktoré sú v OSN. Preto nebude ľahké pre Badtrippera sa v ťažkom svete, kde ho jeho zaľúby posúvaju kvôli predsudkom na veľmi ťažkú a trnistú cestu.

V tomto diele som vás chcel zoznámiť s hlavnou postavou tohto story a tým je Marihuanovy Generál aka Badtripper, ktorý je tu od toho aby vám odkryl pocity skrývajúce sa za jeho fungovaním.

Ak ste dočítali až sem veľmi by som bol vďačný za spätnú väzbu. Ako sa Vám pozdáva Badtripper? Čo by ste o ňom radi vedeli ?

Napiste komentár môžeme o tom slobodne diskutovať.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu

Chceš vedieť, keď hrozba2 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.