19.1.2020 16:03

Prečo ľudia dostávajú Badtrippy(420)

V tomto článku sa pozrieme na to, prečo ľudia zažívajú nepríjemné "stavy" po užití marihuany.

Ahojte!

Dopredu by som vás chcel upozorniť, že čo si tu prečítate sú moje vlastné názory a skúsenosti s touto problematikou.

Každý, kto už mal tú česť s touto rastlinkou viackrát, tak už pravdepodobne zažil nepríjemné pocity, ktoré sa dajú opísať ako strach, paranoja, nevoľnosť, zrýchlené búšenie srdca a dokonca možno niektorí ľudia aj po užití omdleli. Ale prečo je tomu tak ? Samozrejme, ľudia ktorý majú menej skúseností sa ťažšie vyrovnávajú s týmito pocitmi. Vtedy hovoríme, že: "stavy ovládajú teba a nie ty ich."

Čo to ale zapríčiňuje? Model? Počasie? Spoločnosť? Myslím si že sú to podstatné faktory. Keby ste sa ma opýtali priamo tak by som Vám povedal "s kým si, tak sa cítiš". Ale Po dlhšom pozorovaní som zistil, že nie je to len o spoločnosti. Predsa sa niekedy stane, že si s rovnakými ľudmi a raz máš badtripp a raz nie.

Zistil som, že veľmi záleží na tom ako je človek naladený vnútorne, či sa mu v momentálnom období darí, či nie je v strese, či nie je s niekým pohádaný alebo jednoducho či vedie vnútorný boj.

Najjednoduchší spôsob, ktorý mne funguje je predovšetkým uvedomiť si, že je to len stav, čiže čokoľvek sa v mojom vnútri deje, je to len v mojej hlave. Bolo by dobré si na chvíľu sadnúť a zhlboka dýchať. Mne osobne pomáha keď sa napijem čistej vody (energeťák neodporúčam). Kedysi keď som začínal tak ma ľudia mohli spoznať tak , že keď som bol high tak som vždy nosil vo vetrovke fľašku vody ak by ma chytil úskostlivý stav.

Ako sa vy vysporiadavate s ťažkými situáciami či už ste high alebo nie? napíšte mi to do komentárov. Budem sa tešiť na našu diskusiu.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď hrozba2 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.