13.1.2020 18:15

Marihuanový Generál pt 1.1

Prvý pocit úspechu

UPOZORNENIE: osoby a udalosti v príbehu sú plne vymyslené, pripadná podobnosť je náhodná.

Takže čaute!

V prvom dieli sme si povedali čo to o badtripperovi. V skratke chalan, ktorý chce byť úspešný. Tak sa poďme spoločne pozrieť na to ako prežíval hlavný hrdina svoj prvý úspech.

Písal sa rok 20xx a okúsil som svoj prvý úspech. Som na základnej škole v deviatom ročníku. Som najkrajším chlapcom na škole hlavne vďaka môjmu zaujimavému účesu. Dievčatá mám obmotané okolo prsta a môžem mať ktorúkoľvek, na ktorú ukážem. Bolo to aj vďaka mojej charizme, ktorá neunikla ani školskému výboru a preto mi navrhol, aby som sa stal predsedom študentskej rady. Najprv som rozmýšľal, pretože som nemal žiadne skúsenosti s organizovaním. Ale mal som veľmi rád pozornosť a snažil som sa ju pútať všade (chcel som byť vždy na očiach). Po pár dňoch uvažovania som sa rozhodol, že to zoberiem. Bol to veľmi rozhodujúci moment pre môj príbeh, pretože vtedy sa mi otvorili brány k prvému úspechu. V školskom parlamente bola nuda. Hlavným bonusom, ktorý som využíval pomerne často bola možná absencia na hodinách. Potom prišiel ten deň, kedy sa mal organizovať halloweensky večierok. Bol to môj prvý večierok a hneď som ho mal aj organizovať. Netušil som, čo, ako, prečo a načo tam má byť. Rozmýšľal som aké má byť osvetlenie, výzdoba a dokonca som rezervoval aj DJ-ja. V deň D som bol veľmi nervózny. Nevedel som či vôbec niekto príde. O predaji lístkov som nevedel nič, pretože som sa tým nechcel zaťažovať. Neviem čím to bolo, možno mojou popularitou u dievčat ale na akcii ukázal rekordný počet 120 detí zo základnej školy! 120 detí, ktoré museli večer ich rodičia priviezť a potom si ich prišli vyzdvihnúť. Ba dokonca prišli na túto akciu aj absolventi, ktorí už sú na stredných školách. Ohlasy po akcii boli neskutočné. Na ďalší deň som sa na chodbe stretával s ľuďmi, chodili za mnou so slovami chvály, ktoré som s hrdosťou počúval. Školský výbor na konci školského ma na konci roka vyznamenal a zapísal som sa do histórie organizácie akcií, ako organizátor najväčšej párty, ktorý zatiaľ nebol prekonaný.

Cítil som že som v niečom uspel!

Ako sa Vám páčila prvá časť príbehu? Som veľmi zvedavý na vašu spätnú väzbu na hlavného hrdinu a taktiež, či Vám niečo neprekáža z formálnej stránky.

Za komentáre vopred ďakujem!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď hrozba2 pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.