Ako si dohodnúť rande počas pandémie koronavírusu? Prečítajte si náš 5-krokový návod

Počas uplynulých týždňov sa tí nezadaní z nás ocitli v situácii s množstvom voľného času. Počas toho, ako trávia väčšinu času doma v karanténe. Úplne sami.

Čo je určite výzva aj pre tých najväčších domasedov. Tak ako je dôležité relaxovať a mať nejaký čas iba pre seba, ak je človek single, neexistuje lepší pocit, ako urobiť niečo malé avšak dôležité pre svoje budúce ja, ktoré bude späť v hre, hneď ako sa skončí táto mimoriadna situácia. Takže tu sú jednoduché tipy, ako vylepšiť vašu skúsenosť v online randení počas pandémie koronavírusu.

Vylepšite váš profilový text

Dobre si váš profilový text prečítajte, či a ako podčiarkuje najlepšie črty vašej osobnosti. Je dostatočne zaujímavý a pútavý? Ak nie, je ideálny čas to zmeniť.

Zamerajte sa aj na vašu profilovú fotku

Ste na nej vo vašom najlepšom uhle, obrazne aj doslovne?  Alebo tam máte len nejakú starú fotku, ktorú ste narýchlo nahrali, keď ste v telefóne nemali žiadnu lepšiu? Nezabudnite, momentálne je každý online. A vaša profilovka je niečo, čo vaša potenciálna budúca polovička uvidí ako prvé. Nech to stojí za to. Prezrite si všetky vaše nedávne selfies alebo fotky z nejakej peknej dovolenky. Nezabudnite nahrať nové fotky aj do vášho verejného a súkromného albumu.

Napíšte chytľavú prvú správu

Na SugarDaters® stále pribúdajú noví SugarDaddies a SugarBabes! Zvýšte svoje šance na nájdenie si dokonalého virtuálneho rande napísaním čo najlepšej prvej správy. Uistite sa, že nebude priemerná, okopírovaná a že bude dostatočne priateľská a zdvorilá. Viac tipov nájdete v našom článku o tom, čomu sa vyhnúť pri písaní prvej správy.

Odmeňte sa prémiovým členstvom

Aké je využitie profilu, ak máte len limitované možnosti na objavovanie a kontaktovanie? SugarDaters® prémiové členstvo vám umožní vidieť všetky verejné fotky ostatných členov a takisto prijímať pozvánky vidieť ich súkromné fotky. Hneď, ako vás niekto zajme, môžete mu/jej poslať neobmedzené množstvo správ a vidieť všetky, ktoré dostanete. Neobmedzené prémiové členstvo nikdy nebolo tak dôležité ako teraz. Využite šancu. Zaslúžite si to.

Ako sú na tom vaše zhody?

Teraz, keď už máte pútavý profilový text, atraktívnu fotku a prémiové členstvo, je načase prejsť si vaše zhody. Urobte prvý krok a oslovte niekoho, kto sa zdá byť atraktívny a zaujímavý. Nezabudnite aktualizovať vaše vyhľadávacie kritéria, keďže teraz môžete randiť cez internet s niekým spoza hraníc a vycestovať za ním, keď sa situácia konečne upokojí.

Čítajte ďalej: Ako počas karantény využiť čas múdro

Nadväzujte kontakty teraz, stretávajte sa neskôr. Investujte čas do vašej online prítomnosti teraz a budúcnosť sa vám za to poďakuje. Ostaňte v bezpečí a držte sa.

S láskou, tím SugarDaters®

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Jedinečný zoznamovací koncept SugarDaters® je už konečne aj na Slovensku. Pridaj sa k nám zadarmo, nájdi si svojho SugarDaddyho a nechaj sa rozmaznávať!

Chceš vedieť, keď SugardatersSlovensko pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.