26.9.2017 13:01

VIDEO : Zažiar na svojej stužkovej; návod na dokonalý MakeUP!

Stužková je slávnosť, ktorá patrí medzi prelomové obdobia v živote študentov. Pre budúcich maturantov je príležitosťou ukázať sa vo svetle, v akom ich učitelia, rodičia, či blízki ľudia nepoznajú.

Stužková slávnosť patrí u nás medzi novšie tradície a súvisí so vznikom gymnázií a stredných škôl po prvej svetovej vojne. Dôležitým prvkom je zelená stužka, ktorá predstavuje symbol mladosti.

Stužková je jedným z najvýznamnejším okamihov každého z nás, chceme na nej preto zažiariť v čo najkrajšom outfite. K slávnostnej večernej toalete a účesu patrí samozrejme dokonalý make-up. Čo je in a čo out v make-upe pri takejto príležitosti?

Menej je niekedy viac. Preto sa nesnažte za každú cenu zvoliť líčenie, ktoré by vám zbytočne pridávalo na veku. Dôležitým krokom pri takomto líčení je zakrytie nedokonalostí make-upom, ktorý na pleti nepôsobí ako maska a taktiež vydrží celú noc. Podkladová báza pod očné tiene zaistí, že sa vám tiene na viečku nezlejú do jednej čiarky a budú držať na svojom mieste ako prikované. Ak sú vaše oči nevýrazné aj s očnými tieňmi, vyriešia to umelé mihalnice, ktoré spravia dramatickejší pohľad.

Dôležitým krokom je taktiež výber farieb. Ak sa budete líčiť doma, mali by ste vedieť, či vám viac sedia teplé, alebo studené farby.

Zdroj : https://supervizaz.sk

Zároveň je vhodné prí výbere farieb prihliadnuť aj na farbu šiat, či doplnkov. Ak budú vaše doplnky zlaté, siahnite napríklad po zlatej očnej linke. Ak budú vaše šaty červené, zvoľte rúž na pery v rovnakej farbe.

Ak sa dáte nalíčiť profesionálnej vizážistke, mala by vedieť, aké farby sa vám hodia a spolu s vašimi kritériami by mala vytvoriť makeup, ktorý vyzdvihne a podčiarkne vašu krásu.

Vytvorila som video s líčením na stužkovú, v ktorom som použila studené odtiene na očiach i perách, ktorým sa môžete nechať išpirovať.

Sleduj aj môj instagram, kde nájdeš kopec inšpirácií na líčenie.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď MoňaT pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
20.10.2017 10:53
Život v kamióne
7.10.2017 23:41
Vankúš, ktorý pomáha
4.10.2017 13:47
Si tým, na čo myslíš