Knihy, čo ťa nakopnú : PREBUĎTE SVOJU VNÚTORNÚ SILU

Dvadsať ročný Tony Robbins žil v malom byte v srdci veľkého mesta, kde jeho umývadlo bolo umývačkou riadu aj práčkou zároveň.

Mal nadváhu a ani peták navyše. Život mu prestal dávať akosi zmysel. Jedného dňa sa rozhodol veci zmeniť. Od okamihu, KEĎ PRIJAL ROZHODNUTIE, vykročil plnou parou vpred, aby dosiahol svoje sny.

Toto obdobie života sa Tonymu vynorilo na ceste vo vrtulníku na jeho vypredaný seminár, keď zbadal budovu v ktorej pred pár rokmi pracoval ako vrátnik. Teraz už štíhly, šťastne ženatý a milionár, si uvedomuje, že žije svoj sen. Tony je svetoznámym koučom, ktorý zmenil životy miliónom ľudí od bezdomovcov až po Bill Clintona.

Túto knihu čítam po 6x a stále na 461 stranách cítim, ako jeho energia prechádza cez každú stranu. Dáva pochopiť, že môžeme žiť náš život s úžasnou vášňou a že môžeme kontrolovať, ako konáme, cítime, myslíme a čo robíme.

Naozaj je jedno, kde sa vo svojom živote nachádzame. Všetci môžeme urobiť niečo lepšie a toto je kniha, ktorá s tým pomôže a urobí z vás lepšiu verziu samého seba.

Dozviete sa o pomoci sebe samému, prekonávaní strachov, budovaní bohatstva a posilňovaní vzťahov. Pochopíte aj, že kľúčom je nielen snažiť sa o bohatstvo, ale zmeniť aj svoje presvedčenia a prístupy k nemu, takže ho budete chápať ako prostriedok na pomoc druhým a nie ako konečný cieľ a hlavnú podmienku šťastia.

Táto kniha do velkej miery ovplyvnila moje zmýšlanie a konanie. Ak ste motivovaní rásť tak ako aj ja, ponúkne vynikajúce nástroje, pomocou ktorých môžete vo svojom dnešnom živote začať vytvárať pozitívne zmeny okamžite. A ako názov knihy hovorí, môže prebudiť vo vás vašu vnútornú silu, ale len ak BUDETE CHCIEŤ ...

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Verím, že deň za dňom môžete napredovať malými krokmi. Každý deň môžeme byť o niečo múdrejší, lepší, štedrejší, empatickejší ako predchádzajúci deň. Milujem osobný rozvoj a čítanie kníh :)

Chceš vedieť, keď Monika Hudacek pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.