Záhradná súprava - pozrite si, čo nemôže chýbať v modernej záhrade!

Navrhovanie a zariaďovanie vlastnej záhrady je tvorivý proces, ktorý môže byť naozaj zábavný!

Skôr než začnete s kvetinovou výzdobou či výberom dekorácií a osvetlenia, je vhodné zamyslieť sa nad najdôležitejšou časťou záhradnej mozaiky - nábytkom. Práve pohodlná a moderná záhradná súprava je prvok, ktorý udáva charakter celého zariadenia. Prezrite si naše návrhy a vyberte si nábytok, ktorý dokonale zapadne na vašu terasu!

Minimalistická záhradná súprava TOLEDO II STONE&WOOD 2 - užívajte si leto so svojimi najbližšími!

V lete radi unikáme spomedzi chladných stien našich domovov a trávime voľný čas na čerstvom vzduchu. S príchodom dlhých teplých dní naše záhrady ožívajú a stávajú sa obľúbeným miestom na rodinnú zábavu. Skvelým spôsobom, ako vdýchnuť tomuto priestoru trochu elegancie, je investovať do veľkej súpravy nábytku, na ktorú sa počas garden párty pohodlne pomestia všetci vaši blízki. Všetkým, ktorí chcú svoju terasu premeniť na jedáleň na čerstvom vzduchu, s radosťou predstavujeme záhradnú súpravu TOLEDO II STONE&WOOD 2.

Prečo sme do nášho zoznamu zaradili práve súpravu TOLEDO II STONE&WOOD 2? Odpoveď je jednoduchá: nábytok z tejto série vďačí za svoju jedinečnosť modernému dizajnu a praktickej konštrukcii, ktorá vám pri odpočinku zaručí najvyšší komfort. Stôl a stoličky sú vyrobené z odolného nehrdzavejúceho hliníka, ktorý si dokáže vynikajúco poradiť s nástrahami vonkajšieho prostredia. Prosté línie a chlad kovu zaujímavo narúšajú drevené vložky - jediné dekoratívne prvky. Pri menovaní výhod súpravy by sme nemali zabudnúť na rozkladací stôl s maximálnou dĺžkou 2,6 m.

Záhradná súprava NIMES 160X90 IV - z lásky k matke prírode

Záhrada je miesto, kde si môžete bez najmenších problémov užívať kontakt s prírodou. Náš ďalší návrh - záhradný set NIMES IV zo série VIMINE - osloví najmä tých, ktorí snívajú o odpočinku v skutočne idylickom a pokojnom prostredí.

Súprava NIMES sa skladá zo štyroch stoličiek LAVAL a stola NIMES TEAK. Stoličky sú vyrobené z ratanu - prírodného materiálu, ktorý pochádza z neobyčajne pevných a ohybných kmeňov paliem rastúcich v ázijských lesoch. Ručne vypletané sedadlá s pohodlnými opierkami na ruky stoja na minimalistických kovových nožičkách. Kombinácia hrejivého ratanu s chladným hliníkom dodáva tomuto modelu ľahký a originálny charakter.

Ďalším prvkom záhradnej súpravy je zaujímavý stôl z teakového dreva. Drevo, ktoré sa obvykle používajú na výrobu nábytku, sa nemôže s teakom ani porovnávať. Táto exotická surovina je nasýtená kyselinou kremičitou a prírodnými olejmi, vďaka čomu je takmer nezničiteľná. Nezvyčajne tvrdé drevo neabsorbuje vodu a je odolné voči mechanickému poškodeniu i vonkajším faktorom (dokonca aj chemikáliám).

Suroviny použité na výrobu nábytku z kolekcie VIMINE pochádzajú zo zodpovedných zdrojov, konkrétne z udržateľných plantáží v tropickej Indonézii.

Záhradná súprava MILANO ROYAL - elegancia v záhradnom prevedení

Predstavujeme vám náš absolútny bestseller, ktorý si dokázal získať srdcia tých najnáročnejších zákazníkov - záhradný set MILNO v pieskovej farbe! Naši dizajnéri dokázali, že napriek všeobecným obavám sa čalúnený nábytok dokáže bez problémov popasovať s náročnými vonkajšími podmienkami.

Nábytok MILANO dokonale odráža najnovšie trendy v záhradnom i interiérovom dizajne. Čoraz viac majiteľov domov so záhradami upúšťa od klasických súprav zložených zo stolov a stoličiek, a namiesto nich siaha po pohovkách, ktoré sa štýlom i funkčnosťou ponášajú skôr na nábytok vhodný do obývačky. A niet sa čomu diviť: pohovky vyzerajú uprostred bujnej zelene naozaj pôsobivo!

Bojíte sa, že svetlé čalúnenie rýchlo stratí svoj pôvodný vzhľad? Všetky obavy môžete hodiť za hlavu - čalúnené prvky nábytku z ponuky Garden Space sú vyrobené z polyestru impregnovaného teflónom, ktorý je odolný voči oderu. Ochranná vrstva zabraňuje prenikaniu vody a nečistôt do tkaniny, vďaka čomu si zachováva bezchybný stav aj napriek intenzívnemu používaniu a pôsobeniu vonkajších vplyvov.

Pohovka MILANO sa od klasických pohoviek líši najmä svojou konštrukciou. Tá sa skladá z modulov, ktoré môžete medzi sebou kombinovať a zakaždým tak vytvoriť „nový“ kúsok podľa vašich aktuálnych potrieb. Vďaka nízkej váhe modulov je ich zostavovanie veľmi príjemné a nesmierne jednoduché!

Napísala pre vás Zuzana

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
I love life because what more is there. Travel & Photography & Food Birthplace: Earth Race: Human Politics: Freedom Religion: Love ?? ©1988s

Chceš vedieť, keď Just Zuzana pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.