4.6.2018 20:41

Vieme, čo nové sa nachádza v hre FIFA 19!

Tí praví hráči sa určite nevedia dočkať očakávanej hry FIFA 19. Milí hráči, máme sa načo tešiť!

Ešte v marci som písal o tom, že Fortuna liga by sa mohla dostať do hry FIFA 19. Žiaľ, zázrak sa neudial a to znamená, že si nezahráme za slovenské kluby. No FIFA 19 nám prináša inú kávu. FIFA 19 predstavuje Ligu majstrov a Európsku ligu.

Asi, keď poviem meno Alex Hunter, každý fanúšik vie o kom hovorím. Už vo FIFA 17 sme si mohli zahrať cestu Alexa Huntera. Následne jeho cesta pokračovala aj vo FIFA 18 a bude to pokračovať vo FIFA 19. Tentokrát jeho cesta bude pokračovať v Lige majstrov, v tíme Real Madrid. Tešiť sa môžeme na pohľady Alexa Huntera ako nastupuje spoločne so zvučkou Ligy majstrov a samozrejme aj so spoluhráčmi Realu Madrid.

FIFA už bude mať reálnejšie pohľady na hráčov, napríklad ak bude pršať hráč jednoducho môže pošmyknúť. A aj herné podmienky budú oveľa reálnejšie. To znamená, že ak v prvom polčase bude pršať, v druhom polčase, môže napríklad svietiť slnko. S tým sa viaže aj fakt, že lopta, má vyššiu rýchlosť, alebo naopak bude horšia možnosť prihrávky.

Možno sa pýtate aj na obal hry vo FIFA 19. Asi každý ma dosť tradičných hráčov ako Messi či Ronaldo. Výnimka je FIFA 17, kde pôsobí Marco Reus. Každopádne je to ešte otázne, no už 138 420 ľudí hlasovalo pre Egypťana Mohameda Salaha. Tak uvidíme!

zdroj

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Stano pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.